Yeni profil mesajları

mit personel kartını çevirmelerde gösterdiğin doğrumu
Abi sana logo yaptım doğum gününde atamadım güle güle kullanırsın
Suppressor
Suppressor
a1t2lzv.png
Arkandan çok oyun oynanır ama, hiç çocuk sesi duymazsın..''
Nasıl gidiyor bakem
Ertugrul'
Ertugrul'
Daim olsun bakalım. Ne yapayım valla tatilden yeni döndüm. Lakin meslek seçimi konusunda v.s çok sorun yaşıyorum. Aklım allak bullak oldu. Sen neler yapıyorsun?
BlackDynamite
BlackDynamite
bende kodlama birazda iste bu tyt ayt girdik 17 temmuzda bakalım nereye gitcez bende meslekte kafam karısıyor
Ertugrul'
Ertugrul'
Hakkında hayırlısı olur inşallah. Başarılar dilerimmmm
Şu sosyal medyaya acil bir düzenleme gelmeli ırkçılık ve nefret söylemi yapan herkese Ağır cezalar kesilmeli ülkeyi bölmeye yönelik hareketler yapan salak akılsız gördüklerine inanıp arkasına bakmayan yüzlerce kişi var sosyal medyada bu tür salaklar susturumali.
  • Beğen
Tepkiler: Maveraün Nehr
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
Mıntıka temizligi ve zaman kaybı kimin nerde yaşadığı belli degil sosyal medya kim kime dumduma kimse ugŕaşmaz.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.