Yeni profil mesajları

Üstad yaşıyor musun kimseye cevap verememişsin bir selam vermeye geldim!
Gauloran
Gauloran
cevap vermediğim kimse yok ?
Başarılı biri olmam akademik, Keman çalma öğrenme konusunda Ruh sağlığım ve psikolojim bozuk olmasinin tek sebebi babam. Oku der para vermez oku der imkan sunmaz imkansızı basarmami ister yaptim mi evet ama artık elim kolum bağlı hiç bişey yapamam Şuan çalışmam gerek yksye kitabim yok videolardam idare etmeye çalışıyorum ( sayisalim ) ama artık daha öteye gitmiyor. kitap al diyorum almıyor Banane diyor. Allah herkese Baba olmuyacak karakterde insanları baba yapmasın.
A
Adanalıtrojan
Buraya yazmam sebebi ise içimde tutamam, Benim ismimi soy ismimi bilen sayısı az ve gerçek hayatta tanımadığım için içimi dokebiliyorum bu satırlara.
WHITERUBY
WHITERUBY
Anlıyorum, kendi hakkımda burada detay vermek de istemiyorum. Konuşmak istersen yaz.
TG: @rubyseu
A
Adanalıtrojan
Teşekkürler, Ben konuşmayı sevmiyorum sadece içimde kalmasını istemiyorum fikrin.
Arayan soran herkesten Allah razı olsun, geçmiş olsun dileklerinizi aldım. Sağ olun 🙏🏻🙏🏻
WHITERUBY
WHITERUBY
Ne oldu Chapo ağabey. Bugün de kimse iyi değil..
ElChapoİpV4
ElChapoİpV4
ölmedim, bir gençlik ölümü saklı kaldı bende.
İsmet Özel.
l35uqog.jpg

Sen mi yaptın abi
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.