0, bomber, br1337, builder, buyrun, içeri, icon, inbox, keylogger, mail, php Php M

HaCKeRKinq

Uzman üye
22 Haz 2010
1,034
0
BuRSa
S.A. Arkadaşlar php mail bomber herkesin bildiği gibi ftp üzerinden servere yükleyip hedef maile bombalama yapar ancak bunun farkı gmail hesabını bombalarsan gmail hesabı bir süreliğine kapatılıyor.
ben deneme olarak açtıgım hesabı videoda deneme olarak bombaladım ve 100 lerce geliyor sil sil bitmiyor. Ayrıca 2. Özelliği bombalayan mail fake maildir. siz [email protected] diye başlayan ve 9 a kadar giden kısma başka mailde yazarsınız [email protected] gibi.
neyse dosyalarımıza geçelim.

Multi : http://www.multiupload.com/60MPJWXNCW
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.