0'dan Nasıl Site Hacklenir, Nasıl Saldırı Düzenlenir?

ilke_r

Yeni üye
12 Kas 2021
18
6
Selamlar öncelikle ben 0'dan nasıl site hackleyebilirim. Sql acıklı site nasil bulabilirim. Nasıl saldırılar düzenleyebilirsiniz cevaplarınız için teşekkürler.
 

Kodomarso

Uzman üye
3 Tem 2020
1,041
797
Macintosh
Bu konuda hiçbir fikriniz yoksa en başta eğitim almanızı tavsiye ediyorum.
BTK Akademi üzerinde bu konuda katılım sertifikalı, ücretsiz eğitimler alabilirsiniz.
Forumda arama butonunu kullanarak birçok kaynağa ve konuya ulaşabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Ekibi Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,080
4,053
Merhaba değerli üye,

Öncelikle eğitim setleri veya videolar ile kendinizi geliştirebilirsiniz. BTK akademi gibi kaynaklar üzerinden ücretli veya ücretsiz kurslar alabilirsiniz. Formumuz'da yeni başlayanlar için ve orta seviye arşivler bulunmaktadır. Birkaç tanesini mesajın altına ekliyorum.

İYİ FORUMLAR...






 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.