%100 İp Adresi Gizleme

hackertype

Üye
15 Mar 2018
187
0
Sanal Alem
Kesinlikle %100 diyebilirim
Şimdi kendimize bir vmware windows 7 açıyoruz ardından onun içerisinden windows uzak masaüstü vps'ye bağlanıyoruz. Daha sonra o bağlandığımız vps'dede, ikinci windows uzak masaüstü vps açıyoruz. Böylelikle hiçbir sorun olmayacaktır. Eğer güvenlik seviyesini en üst düzey yapmak istiyorsanızda 2.masaüstü vps'dede VPN kullanın. Sizi bulmak isteyen kişiyi ordan oraya değişik ip adreslerine yönlendirip çıldırtacaktır. Toplamda ortada 10 tane hatta daha fazla ip adresi olacaktır. Ana bilgisayarınızın internet hızı 10mbps olması yeterlidir. Diğer vps makineleri zaten 100mbps onlarda vpn açmanın internet hızına bir zararı olmayacaktır.

Kısacası anlayacağınız dilde anlatmak gerekirse;
Benim makinem > Vmware makine
Vmware makine > Uzakmasaüstü VPS
Uzakmasaüstü VPS > 2.Uzakmasaüstü VPS

Yapacağınız herşeyi 2.uzak masaüstü vps'den yapıyorsunuz ve ona vpn kuruyorsunuz.
Tehlikeli işlere girişecek olanlar için bu şekilde bir sorun olacağını zannetmiyorum
Ama Benim Önerim Tehlikeli İşlere Girmeyiniz :).
 

King Kong

Kıdemli Üye
19 Mar 2017
2,392
10
2. Masaüstünün Vpn ipsi Bulunur Sonra O Vpnye Bağlanan İnternetin ip adresi ordan o vpnye bağlanan sunucuya bağlanan bilgisayarın ip adresi ordan ordan sana ulaşırlar.Yani Gizlenmiyorsun
 

fuzzbunch

Üye
25 Mar 2018
152
2
Mugla
bencede sacmalık bunla ugrasacagına ssh tunelleme yap 4-5 adet anonim socks proxy ile bundan 10 kat daha guvenlı olur
 

Rootcmd

Kıdemli Üye
31 Ocak 2016
4,289
2
Nebula
%100 sanmiyorum, %100 guvenlik 3310 telfonlarda olur onuda arayip sosyal muhendistlikle hacklerler
 

ARES AFFETMEZ

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,759
1
C:\
Eline sağlık.
Hani şu faydasız diyenler varya yine bulunur diyenler konunun son kısmını okuduğunuzdan emin olun ondan sonra gereksiz konu diyin adam sizin gelip moral bozmanız için açmıyor bu konuyu.


Kod:
[COLOR="White"]Ama Benim Önerim Tehlikeli İşlere Girmeyiniz.[/COLOR]
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.