11. Sınıfa geçtim.Hangi sınıftayım???/Cevabı burda

rootsuz

Kıdemli Üye
10 Ağu 2015
3,482
0
Merhaba arkadaşlar.Bazılarınız lise 3 e geçti.Lise 3 de biliyorsunuz sınıflar değişiyor ve karma oluyor.Sinirimizi bozan şeyde e okul ve okul idaresinin sınıfımıza dair bi bilgi vermemesi...

Peki;Hangi sınıfta olduğumu nasıl öğrenebilirim???


Yapmanız gereken şey basit arkadaşlar.E okul sitesine tarayıcıdan giriyorsunuz(Not:Masaüstü sitesi seçeneği etkin halde/Yada bilgisayardan girin).TC kimlik numaranızı,okul numaranızı ve güvenlik kodunu girdikten sonra giriş butonuna basın...

Şimdi bize güvenlik soruları soracak iki tane...Oraya bakın.

Kod:
Öğrencinin okuduğu şube hangisidir

Şeklinde bi soru göremezseniz geri düğmesine yada klavyeden silme tuşuna basın.Biraz önceki giriş yaptığınız sayfaya geleceksiniz.O sayfayı yenileyin.Tekrardan giriş yapın.

Kod:
Güvenlik sorularında "Ögrencinin okuduğu şube hangisidir?"  Sorusuna rastlayana kadar bunu devam ettirin.
[

Hı. En sonunda geldi o soru.Nihayet...

Şimdi diğer soruyu yanıtlayın ve resminizi seçin.Sonra şubeyi seçmeye tıklayın.Sırayla gidin.
A
B
C
D diye devam edin.

Kod:
Not:Diyelimki a yı seçtiniz.Olmadı.Hatalı dedi....Tekrar esjki sayfaya gidip yenileyin.Tekrardan giriş yapın.Yine öğrencinin okuduğu şube sorusunu bulana dek uğraşın.Bulduğunuzda da b den devam edin.Oda olmazsa c d vsvs.Diyelimki c yi seçtiniz ve giriş yapabildiniz.Demekki sizi kutlarım.Okulunuzun 11/C sınıfındasınız..

Kod:
Hadi herkes şubesini yorum olarak yazsın :trl

Yardımcı olabildiysem bir teşekkürü çok görmeyinKonu daha önce açılmadı sanırım.Açıldıysa özür dilerim


Edit:Suan bu sayfaya mobilden giren arkadaşlar.Size sesleniyorum.Dokdörtgen içine aldığım metinleri kaydırın ve öyle okuyun.Aksi halde cümle eksik kalacaktır


Öne çıkarılmış yorum
Brute force gibi deneme demek istiyor seçme deneme. Tarayıcıdan e okula giriş yapıop hangi şube de okuyor yazısı gelene kadar sayfayı ve bilgileri yenilemek. hangi şube de okuyor? yazısı gelince tek tek denemek.
 
Son düzenleme:

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
adam şubenizi bulmanız için taktik paylaşmış işte anlamayacak bir şey yok
 

UnaaL

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
331
0
Belirsiz.
Brute force gibi deneme demek istiyor seçme deneme. Tarayıcıdan e okula giriş yapıop hangi şube de okuyor yazısı gelene kadar sayfayı ve bilgileri yenilemek. hangi şube de okuyor? yazısı gelince tek tek denemek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.