1100 Site HaCKeD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
Rus'ların Yaptğı Gibi Bizde BildkLermizi Paylaşsakk.. SanaL aLemde TürkLer Bir DEV oLur..Önümüze Geçecek Kmsei Düşünemiyorum.. Ama Hep Bana Hep Bana dersek biraz zor =) İmzamı OKU:);)
 

Barracuda

Katılımcı Üye
12 Ağu 2007
363
9
Türkiye
Duygularını anlıyoruz fakat böyle devam edersen banlanıcaksın!!..Bu tür istekler pm yoluyla belirtilirse daha sağlıklı olacaktır..Kurallarda da bu belirtilmiş bulunmaktadır!!..
 

CoDeRMaNn

Uzman üye
27 Nis 2009
1,413
0
Türkiye Cumh
Abi tek kelimeyle sunu diyim sen burda gördüğüm en iyi Hackersin:=) Vala senin siteleri takip etmekden zevk alıyorum sahane yapıyosun:=) devamını bekleriz komutanım
 

BY/SUSKUN

Uzman üye
10 Ağu 2007
1,602
1
T.C
bu emegin bu basarının tarifi varmı bilimiyorum ama bildigim bir sey var her calsımanın ve ayrıdıgın zaman icın sonsuz tsk edeiyor basarılarının devamını diliyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.