17 Yaşındayım Daha Önce Çalışmadım.

Canious

Uzman üye
13 Şub 2016
1,535
0
M.K.A
Merhaba öncelike yaşım 17 ve daha önce hiiçbir yerde çalışmadım bu yaz başlamak istiyorum biraz içimde rahatsız bilmiyorum alışık değilim ondan belki de ne tavsiye edersiniz nerede çalışabilirim ne yapabilirim. :)
 

can3062

Katılımcı Üye
27 Nis 2016
699
1
Antalya
Biraz gecikmiş gibisin sanki. Akdeniz'de, Ege'de falansan otel iyidir. Avmlerin müdürleriyle görüş, iş bilmiyorum ama kolay öğrenirim bana fırsat verin gibi güzel, özgüvenli ve etkili bi konuşma çok işe yarıyor. Cafelere bak garson arıyolar.
 

Bay Ordinaryus

Uzman üye
28 Şub 2016
1,262
1
Bende 16 yaşımda ilk defa çalışmıştım. Her gün küfür ede ede gidiyordum, en sonunda bilerek son zamanlarda civittım ve patronun yeğeniyle kavga edip ayrıldım çalışacaksan ve çalışmayı sevmiyen biriysen hafif işlerden başla aksi takdirde o sabah kalkmalar sana illet olacak
 

joomlax

Yeni üye
27 Haz 2013
13
0
Kardesim bi limanda calisabilirsin ramazandan sonra balik restorantlari yazlari gece 3 4 e kadar acik olur ve detayci eleman istemezler kosturan eleman isterlee orda sevdiriesen kendini 1.400 enkadar baslama imkaninvar
 

Atacbey

Katılımcı Üye
16 Ağu 2015
509
0
Kardeşim boşver o işleri gel benim gibi Pazarda çalış gece 3'te kalkıyorsun akşam 5'te giriyorsun evine :D Okumanın ne olduğunu daha iyi anlarsın şahsen ben okumak için elimden geleni yapıyorum ve Pazar işindede yevmiye iyi para oluyor ben 60+sigara alıyorum bence dediğimi yap hem okul okumana motive eder seni okumazsan nerelere geleceğinin fragmanını gösterir bence bir dene tanıdığın felan varsa.
 

Thouros

Üye
3 Haz 2017
120
0
izmir
tavsiyem bi mağaza bulman. Çünkü yaz sıcağında serin bi ortamda bulunmuş olursun. Ayrıca satış pazarlama insan ilişkilerini güçlendirir ileride başka iş ararken en azından insan ilişkilerim iyi dersin.
 
25 May 2010
185
1
Kocaeli
Kardeşim ortamı ve iş vereni iyi olan her işte çalışabilirsin bu iş inşaat bile olsa iş verenin adam gibi davranıyorsa iş arkadaşların yardım sever ve kafa insanlarsa iş önemli değil nasılsa çalıştığın süre zarfı içerisinde zamanında nasıl geçtiğini farketmiyorsun yani demem o ki seve seve güle oynaya gideceğin bir iş-işyeri seç kendine.
 

Slayer49

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,704
0
Tekstil time :trl
(şaka şaka)


Dostum bence bir markete kasiyerlik yap
Veya kuaför salonunda çalış ama para vermez mesleği öğren
Kolay gelsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.