2 tane aciklanmamis pc olayi..biri bunu banada anlatirmi..

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,185
611
1.si;

Asagidaki adresi herhanbi explorer sayfasi acikken adres cubuguna yapistirin.
Yalnız açtığınız sayfada bolca resim olsun öyle adresi yapıştırın ve enter tuşuna basın....Gördükleriniz nasıl oluyor bana da bir zahmet açıklayıverin
smile.gif


Adres bu;


javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=********.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); ****(0);




2.si;


ilgincbb9.jpg




Bu resmi Bilgisayarınıza kaydedin,bir klasör içine koyun ve klasörün görünüm ayarlarını "küçük resimler" yapın,farkı görün.Nasıl yapmışlar bunu da hala çözemedim..
 

shiwa

Katılımcı Üye
6 Ocak 2007
489
8
cok ılgınc ya . boyutu değişince kızn yannda zenci bı adam ckıyo
 
10 Tem 2007
58
0
32
Bursa
Birincisinde verilen adrste bi sorun var "DI=********.images;" bölümünde bi sorun var o yıldızların yerinde başka bişey yazyıyor olmalı sitede bazen oluyo nedense onuda anlamadım.ikinci resimin photoshopta bi değişiklik yaptım orjinali gibi farklı görünmedi.sanırım daha önce görmüştüm resmin içerisine dosya saklanabiliyordu heackerlerin yapmadığı şey yok bi kod yazıp içine yerleştirmişlerdir ancak kafamı karıştıran olay üstünde değişiklik yaptığım resmin boyutu orjinalinden 3 kat daha fazlaydı onuda anlamadım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.