Çözüldü 200 - 300 TL Yatırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iscorpix

Kıdemli Üye
10 Eyl 2012
4,378
12
Çiftlik bank diyenler var hala inanamıyorum..Yatır kardeşim çiftlik banka yatır.
+++
İnternetten kazanç bölümüne bakın
 

delete01

Katılımcı Üye
6 Haz 2016
289
0
Valla Dostum ben çiftlik banka 100 tl yatırdım full tavuk aldım birde inek günlük 2,5 tl gelirim var yaklaşık 7-8 aydır oynuyorum. Parasınıda çoktan çıkarttı ama bu aralar sakata gidiyo oyun kapanabilir belki bi güvencesi yok yani..
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
İnternetten kazanç bölümüne göz atınız ilgi alanınıza göre kazanç sistemleri mutlaka mevcuttur
 

SeNZeRo

Özel Üye
8 Eyl 2016
5,100
14
O para ile kendinize bir web sitesi açabilirsiniz. Günlük düzenli olarak içerik girerseniz ve seo ya dikkat ederseniz bir süre sonra adsenseden reklam alıp web sitenizde yayınlarsanız güzel paralar kazanabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.