200 Site Hacked By SaLii !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExeOw3R

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
375
0
İSTANBUL


Kendin hackle o zaman millete çamur atacağına.
lup0k.jpg

http://www.turkhackteam.net/members/637995.html Sizden önce burdaydım zaten konuyu tartışmaya çevirmeyin ve SaLii'nin ilk kayıt olduğu zamanları hatırlıyorum ben Moderatördüm. ;) Fazlada tartışmaya gerek duymuyorum bilen biliyor açıklama yapıldı..
 

colibari

Katılımcı Üye
30 Kas 2008
600
0
##BURSA##
tartışma diye bana söylüyorsan ben şakasına yazıyorm hattapa başkalarıyla tartışıyorsa bilemem hattap CİDDİ ve agrasif bi adam :D otobüs şoförünü zor almışlar elinden :S sanırım aynı zamanda hemşerim oluyor eğer bursalıysa
 

ßyWick

Uzman üye
13 Eyl 2012
1,960
2
26
Nereye
Hocam ellerinize sağlık tüm gününüz belki bununla geçti ama Tht ailesi ve sizin için çok başarılı çalışmalar başarılarınızın devamını bekliyoruz :)
 

ByDoldis

Uzman üye
16 Ağu 2012
1,147
2
/dold.htm
Çok Tebrikler.
Şu serverde root olmak için port açmak gerekmese bende toplu dafece yapcam. Cep telefonu neti ile giririyorumda interne bundada port açılmıyor fakirlik işte :/
 

OV3RNIGHT

Katılımcı Üye
27 Eki 2012
695
1
Tekirdağ
200 Site mi
Tamam Ben Sakinim :D
Tebrikler
Black-King
Salii
Çok İyi İş Çıkarmışsınız .

Türkün Sesini böyle Duyurmaya Devam Edelim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.