2000-2250 arası telefon önerir misiniz?

yusuf2345

Üye
8 Eyl 2016
126
0
İstanbul
Arkadaşlar bu fiyata alınabilecek en iyi telefon hangisidir? Oneplus, Xiomi Mi Mix 2- Mi 6

Bu telefonlardan hangisi daha iyidir? Veya başka önerebileceğiniz bir model var mı?
Şimdiden teşekkürler.
 

Muhammed023

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
313
0
root@MeMaTi;
Samsung Galaxy C9 pro , Note Fan Edition (yani Note 7 ) Yada S7 Kesinlikle bunlar iphone girme çünkü hiç güzel değil ve tel hack işlerinde yaramaz diye biliyorum ayrıca crackli uygulama yüklemek uğraştırıyor.
 
Son düzenleme:

kenzai

Özel Üye
22 Ara 2010
8,561
31
Trondheim
Arkadaşlar herkes xiaomi ve huawei demiş ama o telefonların en çok radyasyon yayan telefonlar da 1. ve 2. sırada olduklarını unutmayın. Bir telefona her zaman "özellikleri iyiymiş" açısından bakmayın.

Size tavsiyem 3 telefon olur onların arasında özelliklere bakarak alabilirsiniz.

iPhone 6S (şahsen kullanıyorum harika telefon)
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.