2008 full program arşivi

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
arkadaşlar bu konuda kırık veya bozuk linklerin adını ve sayfa numarasını yazarsanız size daha hızlı bir şekilde yardımcı olurum


WinZip Pro 11.2 Build 8094 + Keygen
6gh0mo.jpg

En çok kullanılan sıkıştırma programlarından biri olan WinZip'in en son sürümü. WinZip ile *.ZİP, *.RAR, *.TAR, *.BZ2 vb. formatlarındaki dosyaları sıkıştırabilir, açabilirsiniz. Keygen mevcuttur.
2gsil2t.jpg


RapidShare: Easy Filehosting



link kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
Typograf v4.8f
14ya3ch.jpg

OpenType, TrueType ve Type 1 yazı tiplerini izleyebileceğiniz, tüm yazı tiplerinin özelliklerine bakabileceğiniz ve birbirleri ile karşılaştırabileceğiniz bir yazılım. Ayrıca yazılımları gruplayabilir istediklerinizi pasif hale getirebilirsiniz. Yazı tipi bilgilerini düzenleyebilirsiniz. Ayrıntılar için yakınlaştırma yapabilirsiniz.
2gsil2t.jpg

http://rapidshare.com/files/125857578/Ty...L_TURK.rar

lnik kırık hocam
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
FaceOnBody Pro 2.4 Türkçe Katılımsız
2hegfmt.jpg

FaceOnBody, sevdiklerinizi yada sinir olduklarınızı kılıktan kılığa sokabileceğiniz hoş bir program, bu program ile ipler sizin elinizde, istediğiniz kişiye istediğiniz vücudu ekleyin.
Bazı şeyler hep komik olmuştur. Dans eden hayvanlar, düşen pantolonlar ve tabi ki patronunuzun başı başka bir resim üzerindeyken. İşte Face On Body Pro v2.4'nin doğuşu.
FaceOnBody, sadece bir yüzü, bir vücuda eklemek için tasarlanmış, dünyadaki tek yazılımdır. Windows tabanlı siteminizde, arkadaşlarınızın, sınıf arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın yüzlerini, hayalinizdeki ünlü, güçlü veya komik yerlere transfer edebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan dijital fotoğraflarınız ve biraz hayalgücü. Geriye kalanları, FaceOnBody yapıyor. FaceOnBody, dijital fotoğraflarınızı yeni bir seviyeye taşıyor. FaceOnBody, resimlerinizi, gerçek neşeli resimlere çevirmek ve paylaşmak için en kolay yoldur.
FaceOnBody şık ve kullanımı kolaydır. Sadece 6 adımda kendi FaceOnBody resimlerinizi oluşturabilirsiniz.
FaceOnBody ile 6 adımda kendi FaceOnBody resimlerinizi oluşturabilirsiniz.
1. Adım: Vücudu seçin.
2-4. Adım: Yüzü seçin, belirtin ve kesin.
5. Adım: Yüzü, vücuda yapıştırın.
6. Adım: FaceOnBody resminizi, kaydedin ve paylaşın...
Özel Ekler
FaceOnBody'nin yerleşik web tarayıcısı ve indirme aracı sayesinde histerik resim kitaplığında, aradığınız neşeli fotoğraflara ve sahnelere ulaşabilirsiniz. En güzel parodi resmini elde edin. Kendinizi filmin en heyecanlı sahnesinde bulun. Kendi şovunuzu kendiniz yapın.Yüzü yeniden sizelandırma, döndürme ve yüzün ayna görüntüsünü elde etme gibi standart araçlar da bulunmaktadır. Ek olarak gelişmiş boyama aracı bulunmaktadır. "AutoFlesh" teknolojisi sayesinde ten reng.gifini otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Son adım olarak, resminizi yerel diskinize kaydedebilir ve FaceOnBody dağıtıcısını kullanarak e-posta ile, birçok arkadaşınıza gönderebilirsiniz.
2gsil2t.jpg

http://rapidshare.com/files/125858647/Fa...L_TURK.rar



hocam bu da kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
3D Real Boxshot 3.20 + Crack
28t7uas.png

3D Real Boxshot; bir kutu görüntüsü oluşturmaya yarayan "ne görüyorsan ona sahipsin" aracıdır. Kutuyu daha da iyileştirmek için gerçek zamanlı olarak kolayca döndürebilir ve yakınlaştırabilirsiniz. Otomatik döndürme özelliği size kutuyu her yönden görme imkanı sağlayacak.
3D Real Boxshot; BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF, WMF ve WBMP dosyalarını destekler ve BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF ve WBMP formatlarında çıktı verir. Ayrıca AVI formatında animasyon olarak da kayıt yapma özelliği var. Crack mevcuttur.
2gsil2t.jpg

http://rapidshare.com/files/125931829/3D...L_TURK.rar



link kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
Advanced Batch Converter 4.0.18 + Crack
ve8744.gif

Bu program sayesinde tek tuşla çok kolay bir şekilde bir çok resim biçimini birbirine dönüştürebilirsiniz. Ayrıca resimlerin üzerinde yeniden ölçülendirme, kesme, çevirme ve ayna özellikleri gibi değişiklikler yapma imkanı da mevcut. Birçok popüler resim biçimini destekler. Crack mevcuttur.
2gsil2t.jpg

http://rapidshare.com/files/125938414/Ad...L_TURK.rar



bence bu konuyu sen kapat bu da kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
ArtRage 2.5.20 + Keygen
vdcpph.jpg

ArtRage; özellikle resim sanatına ilgi duyanlar için geliştirilmiş, eşsiz renk ve araç seçenekleri sunan bir çizim ve resim programıdır. Normal bir bilgisayarda mouse yardımıyla da kullanılabilen ArtRage için bir çizim padinin kullanılması tavsiye edilmektedir. Özellikle tablet PC kullanıcıları için geliştirilmiş olan programın web sayfasında örnek resimler incelenirse yazılımın ne kadar yetenekli olduğu görülecektir. Keygen mevcuttur.
2gsil2t.jpg


RapidShare: Easy Filehosting
yok ya sen cıddden bu konuyu kapat bu da kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
CachemanXP 1.7.0.1 + Serial
orlbeq.png

Ram ve işlemciniz üzerindeki yükü ayarlayabiliceğiniz bir programdır. Önemli not: Hangi ayarı yaptığınızdan ya da nasıl yapılacağından emin değilseniz, işleme başlamadan önce programın içinde bulunan yedekleme fonksiyonunu kullanın. Daha sonra tek bir tıklamayla eski haline getirebilirsiniz. Serial mevcuttur.
2gsil2t.jpg

http://rapidshare.com/files/125941035/Ca...L_TURK.rar



bakalım nerde bıtcak o kadar prog. koymusun hapsının lınkleri kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
ACD See v10.0.219 - 34 MB
2637bf7.jpg


ACDSee Photo Manager v10.0.219 Resimlerinizi görüntüleyebileceğiniz ve resimlerinize yüksek kalitede çeşitli efektler ve düzenlemeler yapabileceğiniz ACDsee Photo Manager artık Vista destekli ve Vistaya özgü zengin renk içeriği ve kaliteli görüntü efektleri ile vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacak. Birbirinden güzel ve etkileyici resimler hazırlayabileceksiniz.

Program ile onlarca hatta yüzlerce resimlerinizi biraraya getirebilir, düzenleyebilir ve resimlerinizle birbirinden güzel albümler hazırlayarak full ekran önizlemeler yapabilirsiniz. Programın dijital fotoğraf makineleri ile bağlantı desteği olduğundan dolayı kameranızdan resimler alabilir ve bu resimlerinizi bilgisayarınıza depo ederek albümünüzü bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz.

Ayrıca program ile resimlerinizi en üstün renk kalitesinde yazdırabilir, resimlerinizi DVD ve VCD ye aktarabilir, mobile telefonunuza gönderebilir ve resimlerinizle birbirinden güzel flash animasyonlar ve slaytlar hazırlayabilirsiniz.
2qj99gi.jpg

http://rapidshare.com/files/132722164/AC...9_TURK.rar



kırılmıs lınk
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.