2009 mart-nisan programları full

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0
6321.jpg

Cursor Xp,tek tık ile fare imlecinizi şekilden şekile sokabilir.Evet tek tık ile.Kendi içerisinde barındırdığı imleçlerle sizi sınırlı bırakmıyor websitesindeki milyonlarca imleci de size sunuyor.Kurulumu basit kullanımı daha basit olan Cursor XP birçok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor.

 

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0
330dwmf.jpg

WinAvi Video Converter bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır. Yazılım tüm popüler video biçimlerini birbirine dönüştürebilmektedir. Dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı ve kaliteli biçimde gerçekleştirmektedir. Kullanıcı arayüzü iyi tasarlandığından kullanımı oldukça kolaydır, işlemlerinizi tek tıklama ile yapabilirsiniz. Yazılım yalnızca videoları dönüştürme işlevi ile kalmayıp bunları VCD, SVCD ve DVD olarak yazdırmanıza da imkan tanımaktadır. Biçim dönüştürme işlevini tek tek yapabilmenizin yanısıra grup halinde de yapabilirsiniz. Serial mevcuttur.

Boyut: 5,43 MB

 

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0
spacer.gif

catspef.jpg


trb.gif
Camtasia dünyada en çok tercih edilen ekran kaydı yapabilen video kayıt ve düzenleme programıdır. Ekran kaydı alan bu program ile çektiğiniz ekran kaydı videoları üzerinde düzenlemeler de yapabilirsiniz. Birçok efekt ekleyebileceğiniz video düzenleme aracı sayesinde ekran kaydınızı görsel bir şölene dönüştürebilir ve sunumlarınızı rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Camtasia Studio akıllı, güçlü ve kullanımı kolay bir programdır. Tanıtım, demo videolarınızı Camtasia Studio ile yaparsanız çalışmalarınız profesyonel çalışmalar gibi gözükecektir.

Yeni versiyonda HD desteği, zaman kazandırıcı klavye kısayolları, ses ve video düzenleme özelliklerine yenilikler eklenmiştir.


RapidShare: Easy Filehosting
,
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.