2009 Program Arşivim !! [2009'a Veda Olarak...]

«_KraL_»

Üye
30 Ara 2009
56
0
Yarın yeni bir yıla gireceğiz.Ve 2009'un da bir hatırası olarak program arşivini burada paylaştım.2009'da da güzel programlar çıkmıştı ;) İşte program arşivim :

Internet Explorer 8

34r7z92.jpg


TÜRKÇE:

Internet Explorer 8 kararlı sürümü.
Internet Explorer 8 ile gelen önemli yeniliklerin başında “Uyumluluk Modu” geliyor, böylece eski Internet Explorer sürümlerine göre hazırlanan web sitelerine ilişkin uyum problemi ortadan kalkıyor. Internet Explorer 8, kurulumdan hemen sonra diğer kurulu tarayıcılardan veri aktarma işlemini soruyor. Önerilen siteler, WebSlices (Web Slices sık kullandığınız web sitelerinin bölümlerine abone olmanıza olanak tanır), Hızlandırıcılar,InPrivate Gözatma, InPrivate Engelleme ve güçlendirilmiş Gözatma Geçmişini Sil özelliği (Internet Explorerin güvenli sörf yapmanız için veri depolamaması), Klavyeyle Gözatma gibi yeni özellikler ile Internet Explorer 8 sürümünde karşılaşabiliyoruz.

ENGLİSH:

Internet Explorer 8 takes the Web experience beyond the page and introduces a new way to seamlessly experience the power of the Web whether you are a Web developer writing to standards, or an end user discovering a new online service. This beta release is available to everyone, but is primarily for Web developers and designers to test the new tools, layout engine, and programming enhancements.


Programı indir (Windows XP için)

http://download.microsoft.com/downlo...XP-x86-TRK.exe


Programı indir (Windows VİSTA için)

[URL="http://download.microsoft.com/download/8/E/B/8EBA4109-6472-4E1B-B98C-A47AA83659D8/IE8-WindowsVista-x86-TRK.exe"]http://download.microsoft.com/downlo...ta-x86-TRK.exe [url]https://tik.lat/soSyR




Download Accelerator Plus 9.1.1.1


2qdswp1.jpg



TANITIM:


Boyut : 8.61 MB

Download Accelerator Plus (DAP) programı en popüler dosya indirme (download) yöneticilerinden biri olarak dünya üzerinde yaklaşık 165 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor. DAP patentli teknolojisinden aldığı güç, kolay yönetim paneli, sade arayüzü, gelişmiş özellikleri ve zengin seçenekleri ile alanındaki diğer yöneticilerden çok daha fazlasını sunuyor.

Ücretsiz DAP %400'e kadar daha hızlı indirme işlemlerinin yanında yepyeni ZoneAlarm destekli güvenlik eklentisi, FTP programı olarak çalışabilme özelliği, popüler video sitelerinden videoları anında indirebilme ve geliştirilmiş yeni arayüz gibi özellikler ile birlikte karşımıza çıkıyor. Kırılan ve yarıda kalan yüklemelerinize kaldığınız yerden devam edip, birçok kaynaktan yüklemelerinizi en hızlı şekilde tamamlamanıza olanak sağlyan bu yazılım dosya indirirken en büyük yardımcınız konumunda.

Çoklu bağlantı, ZoneAlarm destekli dosya indirme güvenliği, video dosyası dönüştürme, otomatik kurtarma, gizlilik araçları, en hızlı kaynaklardan en hızlı yüklemeler, yüklemesi süren dosyalara önizleme yapabilme, bant genişliği optimizasyonu, sekmeli yüklemeler gibi bu çok işlevli özellikler barındıran DAP kullanıcıların her zaman yanında. 10'dan fazla farklı dil desteği bulunan programın malesef üretici tarafından yayınlanan bir Türkçe dil paketi veya desteği bulunmuyor.


İNDİR:

https://tik.lat/azbuh


Recuva 1.25.409(yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı kurtarın)


14y3a6s.jpg


TÜRKÇE:

Recuva yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı kurtarabileceğiniz yardımcı bir Windows uygulamasıdır. Geri Dönüşüm Kutusundaki dosyaları ve resimleri, kullanım hatasına uğramış dijital kamera bellek kartlarındaki verileri, MP3 çalar belleklerindeki şarkıları kurtarabilme özelliği bu program ile ücretsiz olarak size sunuluyor.

Hata içeren, göçen ve virüsler yüzünden silinmiş dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç gelişimine çeşitli güncellemeler ve hata onarımları ile devam ediyor.



İNDİR:

https://tik.lat/8ngP5

PicPick Tools 1.8.0.5

x3uwy0.jpg



Boyut : 1.2 MB


TÜRKÇE:

Bu yazılımın diğer ekran görüntüsü alan yazılımlardan farkı, otomatik ekran görüntüsü çekimi, ekran cetveli, açı ölçer gibi özeliklerinin yanı sıra, jpg, png, bmp, gif dosya biçimlerinde kayıt yapabilmesi ve en önemlisi de tüm bunları bedavaya yapabilmesidir. Yazılım taşınabilir niteliktedir; sistemde iz bırakmaz ve Türkçe dil desteğine sahiptir (henüz gayri resmî olarak).

ENGLİSH:

PicPick is an all-in-one software for software developers, graphic designers and home users.
It has an intuitive interface and simple, elegant operation. After starting the software, you simply select one of the tools from the PicPick Tools trayicon menu when you want.



İNDİR:

https://tik.lat/GNLoH




Easy Duplicate Finder 2.2.3


2qupylu.jpg


TÜRKÇE:

Easy Duplicate File Finder ile bilgisayarınızdaki tamamen aynı olan çift dosyaları bulabilir ve kaldırabilirsiniz.

ENGLİSH:

Easy Duplicate File Finder is a free powerful tool that helps you to find and remove duplicate files on your PC.


İNDİR:


http://www.easyduplicatefinder.com/f...cate_setup.exe [url]https://tik.lat/kk4ez


StarBurn 10.5

mjo1o8.jpg


TÜRKÇE:

StarBurn, CD, DVD, Blu-Ray ve HD-DVD’leri kapma, yakma ve düzenleme programıdır. Uygun optik okuyucunuz mevcut olduğunda birçok işlemi ücretsiz gerçekleştirmenize olanak tanır. Sunduğu özellikler sayesinde bir DVD’nin içindeki medya dosyalarını düzenleyebilmenize ve hatta başka DVD’lerden de medya içeriği alıp birleştirmenize olanak tanıyor.

Birden fazla özelliği tamamen ücretsiz olan bir şekilde size sunan bu program sayesinde artık aşırı pahalı bedeller ödemek zorunda kalmayacaksınız.


ENGLİSH:

StarBurn is a powerful tool for grabbing, burning and mastering CD, DVD, Blu-Ray and HD-DVD media. StarBurn supports all types of optical storage media (including CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW and DVD-RAM) as well as a wide variety of burning hardware.


İNDİR:


http://www.rocketdivision.com/downlo...rBurnSetup.exe [url]https://tik.lat/hFxM5



CloneDVD 2.9.2.2

mwcs5d.jpg



TÜRKÇE:

CloneDVD bir DVD yedekleme yazılımıdır. DVD’leriniz kopyalamaya karşı korumalı dahi olsa içerdiği çözücü yazılımlarla bu engelleri aşabilir. CloneDVD2, çift taraflı ve tek taraflı DVD’leri de kopyalayabilir. Oluşturduğunuz kopyada herhangi bir uyarı ekranı, puslu resim vb.. sinir bozucu durum da oluşturmadan birebir kopya oluşturmaktadır. CloneDVD2 ile DVD’leriniz artık kırılmaya, kaybolmaya, çizilmeye vb. durumlara karşı yedeklenerek güven altında.

ENGLİSH:

CloneDVD 2 copies movies to create unparalleled picture quality DVD backups, whether it’s the main title you’re copying or the complete DVD. CloneDVD will compress long footage at high speed to the highest of quality using specialised transcoding technology, allowing you to select your audio and language settings and also the final target size. Easy for even the novice user, CloneDVD’s intuitive Filmstrip assistant guides you through all the available configuration settings, allowing you to choose which chapters to include and offering the option to trim individual chapters.



İNDİR:

https://tik.lat/Nfhgz




JAlbum v8.2.6

2ro3iif.jpg



TÜRKÇE:

JAlbum ile bir klasör içerisindeki resim dosyalarınızı slideshow (belirli zaman aralıklarıyla otomatik olarak gösterim) şeklinde görebilir, resim albümlerinizi web üzerinden yayınlayabilirsiniz.

ENGLİSH:

Drop folders containing image and movie files onto JAlbum. JAlbum will create thumbnails of your images and display them in index pages in HTML. You can also have JAlbum produce slide shows of your images for easy navigation. The appearance of the generated albums can be fully configured through the use of skins.


İNDİR:

http://www.jalbum-mirror.com/downloa...um-install.exe [url]https://tik.lat/LEng8


MediaMonkey 3.1.0.1225

xeg6dd.jpg



TANITIM:

Boyut : 10.14 MB

MediaMonkey iPod kullanıcıları ve ciddi müzik koleksiyoncuları için gelişmiş bir müzik yöneticisi ve oynatıcısı. CD’leri, OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV ve MP3 formatındaki ses dosyalarını katalog haline getirebilen bu yazılım ile internet üzerindeki ücretsiz veritabanlarından albüm resimlerini, şarkı bilgilerini kolaylıkla edinebiliyorsunuz. Sizlere çok başarılı bir Tag editörü kullanma imkanı sağlayan program aynı zamanda otomatik dosya ve klasör yeniden adlandırma özelliği ile müzik kütüphanenizi daha düzenli tutmanıza yardımcı oluyor.

İçerdiği CD kopyalama aracı (ripper), CD/DVD yazıcısı (burner), ses dosyası format dönüştürücüsü ile müziğinizi saklama ve yedekleme konusunda da ihtiyacınız olan her şeyi bulabildiğiniz MediaMonkey, elle yapılan veya otomatik olarak oynatım listesi hazırlayan playlist editörleri ile en sevdiğiniz şarkılara ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Müzik mixleri de yaratabildiğiniz programın oynatıcısının içerdiği eşsiz ses kontrol özelliği ile ses seviyesi her zaman aynı düzeyde tutuluyor. Hatta şarkılarda seviye farklı bile olsa program sizin için seviyeyi kendi ayarlıyor. Winamp programının özelliklerini, eklentilerini ve görsel seçeneklerini de destekleyen bu oynatıcının yerine isterseniz MediaMonkey Winamp’ı varsayılan oynatıcı olarak ayarlamanıza izin veriyor.

Taşınabilir ses aygıtları ile de uyum gösteren yazılım bilgisayarınızdaki medya arşivini iPhone, iPod, Walkman Telefonlar veya diğer taşınabilir cihazlarla senkronize etmenize olanak tanıyor. Gayet hızlı işlemler yapabilen bu program ile artık müziğiniz ve arşivinizi her zaman yanınızda ***ürebileceksiniz.



İNDİR:

http://www.mediamonkey.com/beta/Medi...1228_Debug.exe [url]https://tik.lat/8XAVZ



Vuze 4.2.0.0

1164vuze1.png



TÜRKÇE:

Eski adıyla Azureus olarak bilinen ve BitTorrent protokolüne destek sağlayan bir dosya paylaşım programı olan Vuze birçok gelişmiş özelliğe sahip her türlü kullanıcıya hitap edebilen ücretsiz bir program.

Java tabanlı olarak geliştirilmiş ve önemli eklentiler içeren Vuze başarılı bir torrent istemcisi olarak önplana çıkıyor. Çoklu torrent indirme, dosya indirme işlemlerine kaldığı yerden devam edebilme, bağlantılar için çoklu proxy desteği, kişiselleştirilebilir arayüz ve daha birçok özelliğin bulunduğu Vuze ile gelen ve giden verileri dilediğiniz miktarda limitleyebilir ve internet bağlantınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Paylaşım mantığını web sitesi ile birleştirmeyi başarmış olan Vuze, torrent tutkunlarının yeni adresi olmaya aday. Artık indirmek istediğiniz bir çoklu ortam dosyasına ön izleme yapabilme lüksüne eriştiğiniz Vuze ile HD ve DVD görüntü kalitesinde videolar izleyebilir, indirebilir ve paylaşabilirsiniz.

ENGLİSH:


As a Vuze fan, you already know the power of using Vuze to Find, Download, and Play HD videos on your computer. Now, Vuze is adding the ability to easily watch these videos on the other screens in your life - from the mobile screen in your pocket to the big screen in your living room.

İNDİR:


https://tik.lat/LeeKn


J.River Media Jukebox 13.0.143

9426953491.jpg



Boyut :
13.97 MB

Müzik dinleyin, CD yazın, MP3 CD’lerini ripleyin, müziklerinizi yönetin…
J.River Media Jukebox ile WMA, MP3, OGG, APE formatlarını dönüştürebilir, Media View özelliğiyle müziklerinizi organize edebilirsiniz. MP3, RealMedia, Windows Media ve QuickTime formatlarını destekliyor.



İNDİR:

ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/M...nter130143.exe
 

«_KraL_»

Üye
30 Ara 2009
56
0
İşte Devamı...

Devamı da burda.

Pazera Free MP4 to AVI Converter


pazerafreemp4toaviconve.png


TANITIM:



Pazera Free MP4 to AVI Converter M4V, MP4 ve MP4V dosya biçimlerini AVI veya MPG formatlarına dönüştüren ücretsiz ve kolay kullanımlı bir yazılımdır.
MP4 dosyaları, mobil oynatıcılar ve diğer cihazlarda (iPhone, PSP), iPodlarda kullanıran ancak Windows Media Player ve diğer popüler medya oyuncular tarafından desteklenmemektedir. Bunun için MP4 videoyu görüntülemek için AVI veya MPG gibi daha güvenilir bir biçimi olarak bu dosya dönüştürmeniz gerekir.
Bu uygulama birçok parametre kodlayıcısı tarafından kullanılmaktadır: ses, ses codec ve video bithızı, kare / sn, frekans, çözünürlük ve diğer özellikleri belirlemenize olanak sağlar.


İNDİR:

Product reviews and prices, software downloads, and tech news - CNET


KeyScrambler Personal

TANITIM:


3382.jpg




KeyScrambler, internette dolaşırken web sitelerine girmiş olduğunuz bilgileri şifreleyerek yazılmasını sağlayan bir koruma yazılımıdır. İnternet tarayıcısı yaması olarak kurulan program, girmiş olğunuz sitelerde bilgilerinizin kaydeden programlara, klavye ile yazmış olduğunuz harfleri şifreleyerek gönderecek ve kaydedirmesini engeleyecektir.
Keyloggerlara karşı koruma sağlayan program, her harfi farklı karmaşık şekilde gönderir ve her seferinde bir karakteri farklı karakterlere dönüştürerek deşifre olmasının önüne gecer.


Sistem Gereksinimleri:



Mozilla Firefox
Internet Explorer

İNDİR:

http://www.inputsafe.com/download/Ke...bler_Setup.exe



FormatFactory 1.80





TÜRKÇE:

Boyut : 14.81 MB

FormatFactory çok fonksiyonlu bir medya format dönüştürücüsüdür. Tüm medya formatlarını birbirine dönüştüren tamamen ücretsiz bir program olan FormatFactory’de dönüştürebileceğiniz belli başlı formatlar ise şöyle tüm MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, MP3/OGG/WMA/M4A/WAV, JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/ ve daha birçoğu… Ayrıca DVD ripleme özelliği ile de bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz DVD filmleri çok kolay bir şekilde ripleyebileceksiniz. Sahip olduğu özellik ile MP4 için iPod/iPhone/PSP format desteği de sunmaktadır. RMVB kaynak dosyaları desteği de mevcuttur.

FormatFactory Özellikleri:

* Tüm popüler video, ses, resim formatlarını birbirine dönüştürebilme özelliği.
* Hasar görmüş video ve ses dosyalarını onarma.
* Multimedya dosyaların boyutlarını değiştirebilme imkanı.
* iphone,ipod için multimedya dosya desteği.
* Resimler için zum yapma, döndürme ve etiketlendirme desteği.
* DVD Ripleme özelliği.
* MP4/WMV/FLV/MPEG formatlarındaki dosyaları MP3 formatına dönüştürebilme imkanı.

Sürekli güncellenen programın son güncellemelerini aşağıdan takip edebilirsiniz.

1.65 versiyonu güncellemeleri:

* Hata onarımı: wma yayını çözümlenirken oluşan “codec exception” hatası onarılmıştır.
* Hata onarımı: rmvb decoder hataları düzeltilmiştir.
* Hata onarımı: video oranı sırasındaki hata onarılmıştır.
* Dil Eklemesi: Arnavutluk ve Galiçya dilleri eklenmiştir.

ENGLİSH:

FormatFactory is a multifunctional media converter.

Provides functions below:
All to MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF.
All to MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV.
All to JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA.
Rip DVD to video file , Rip Music CD to audio file.
MP4 files support iPod/iPhone/PSP/BlackBerry format.
Source files support RMVB.

FormatFactory’s Feature:

1 support converting all popular video,audio,picture formats to others.
2 Repair damaged video and audio file.
3 Reducing Multimedia file size.
4 Support iphone,ipod multimedia file formats.
5 Picture converting supports Zoom,Rotate/Flip,tags.
6 DVD Ripper.
7 Supports 40 languages


İNDİR:


[URL="http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=98431&url=http%3A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Fdvd_video%2Fvideo_conversion%2FFFSetup1_80.zip"]http://www.brothersoft.com/d.php?sof...FSetup1_80.zip [url]https://tik.lat/zRSgV




Mozilla Firefox 3.0.8 TÜRKÇE

image52cd4941477c.jpg




TÜRKÇE:

Boyut : 7.0 MB

Firefox, Mozilla’dan türetilmiş, oldukça stabil ve kullanışlı, Internet Explorer’a alternatif olabilecek en uygun tarayıcı. En iyi ozellikleri arasında klasik iexplorer solucan ve virüslerinden etkilenmemesi, daha az yamaya ihtiyacı duyması ve “Sekmeli Gezinti” yani bir pencerede birden çok sayfa gezme özelliğidir. Ayrıca internet explorer ile uyumlu çalışabilme ve mevcut ayarları algılayıp kendi içine entegre etme özelliği de mevcuttur.Mozilla Firefox, Internet Explorer’ın en büyük rakiplerinden olan bir internet tarayıcısıdır. Hızı, sürekli yenilenmesi, güvenliği ve diğer birçok gelişmiş özelliği nedeniyle her geçen gün kullanıcı sayısını artırıyor.

ENGLİSH:

Mozilla Firefox is a fast, full-featured Web browser. Firefox includes pop-up blocking; tab-browsing; integrated Google search; simplified privacy controls; a streamlined browser window that shows you more of the page than any other browser; and a number of additional features that work with you to help you get the most out of your time online.

Version 3.0.1 is a bug-fixing release and its changes include: several security and stability issues fixed, fixed issue where the phishing and malware database did not update on first launch, updated internal Public Suffix list.



İNDİR:

ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...up%203.0.8.exe [url]https://tik.lat/2cA4t


Save2pc 3.47 YouTube ve Google Videolarını çevirin

2a01amc.png



TANITIM:

Boyut : 1.63 MB

save2pc, eski adıyla YouTube Downloader ile YouTube ve Google Video sitesinden videoları bilgisayarınıza indirip, istediğiniz video formatına çevirebilirsiniz.

save2pc çok kolay bir kullanıma sahip, sadece YouTube sitesinden adresi kopyalayın ve programa yapıştırıp OK düğmesine basın.

save2pc ile indirmiş olduğunuz videoları avi veya mpeg formatında kaydedebilirsiniz.


İNDİR:

http://download.save2pc.com/files/sa...ight_setup.exe [url]https://tik.lat/neOwU




CCleaner v2.18.878


79503970.png



TÜRKÇE:

Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

ENGLİSH:

CCleaner (Crap Cleaner) is a freeware system optimization and privacy tool. It removes unused files from your system - allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. But the best part is that it’s fast (normally taking less that a second to run) and FREE!


İNDİR:

https://tik.lat/8y6eX




Adobe Reader 9 Türkçe

adobeacrobat9.jpg


TÜRKÇE:

Adobe Reader yazılımı elektronik doküman paylaşımı konusunda dünya standartı olarak belirlenmiş ücretsiz bir PDF okuyucudur. Tüm PDF dosyalarını açabilen ve hepsiyle uyum içinde çalışabilen tek PDF gösterici olan Adobe Reader ile PDF dosyalarını açabilir, gösterebilir, arama yapabilir, dijital olarak imzalayabilir, onaylama ve tanımlama yapabilir, yazıcıdan baskı alabilir ve diğer PDF dosyaları ile birleştirebilirsiniz.

ENGLİSH:

Adobe Reader software is the global standard for electronic ******** sharing. It is the only PDF file viewer that can open and interact with all PDF ********s. Use Adobe Reader to view, search, digitally sign, verify, print, and collaborate on Adobe PDF files.


İNDİR:

Programı indir (windows XP)
 

«_KraL_»

Üye
30 Ara 2009
56
0
Devamı...

Bu da devamı...

Adobe Shockwave Player 11.0.5.595

TANITIM:


Boyut : 7.48 MB

Adobe Shockwave Player internette gezinirken karşınıza çıkan zengin içerikli web sayfalarını tam anlamıyla görüntüleyebilmek için yazılmış olan bir tarayıcı eklentisidir. 390 milyon üzerinde internet kullanıcısının yüklemiş olduğu bu yazılım; 3 boyutlu oyunları ve gösterileri, etkileşimli ürün tanıtımlarını, çevrimiçi eğitim uygulamalarını göz kamaştırıcı biçimde görüntüleminizi sağlamaktadır


İNDİR:

http://fpdownload.macromedia.com/get...aller_Full.exe


Java SE Runtime Environment 6.0.120


27564.jpg



TANITIM:

Java dili ile yazılmış internet ve masaüstü uygulamalarını bilgisayarınızda ve tarayıcınızda çalıştırabilmeniz için gerekli olan yazılımdır.
Not: Programın bu sürümünü sisteminize kurmadan önce sitemizdeki Java Sanal Makinesi adlı programı da sisteminize kurmanızı öneriyoruz. Böylece TÜM Java uygulamalarını sorunsuz olarak çalıştırabileceksiniz. Programı indirip kurduktan hemen sonra Windows konsol ekranında 'java' komutu vererek yüklediğiniz yazılımın sürüm bilgisini öğrenebilirsiniz

İNDİR:

http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/...ows-i586-p.exe



HDD Scan

hddscan30.jpg



TANITIM:

HDD Scan, depolama aygıtlarını tarıtabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
HDDScan programı, IDE/SATA/SCSI hard disk sürücülerini, RAID dizinlerini, harici USB / Firewire diskleri ve flash kartları destekler.
Program S.M.A.R.T, APM, AAM gibi özellikleri gösterir ve tarama, ayralama yapmanızı sağlar.


İNDİR:

HDDGURU Downloads > Software > HDDScan > HDDScan_v31.zip





Arşivim bu kadardı.Teşekkür ve yorumlarınızı bekliyorum.Emeğe saygı...





:) ..::: 2009'un Hatırına Bir Teşekkür... :::.. :)


:) ..::: Yeni Yılınız Şimdiden Kutlu Olsun... :::.. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.