2012'de 12: Kaçırmamanız gereken PS3 oyunları

puriya

Kıdemli Üye
7 May 2007
3,413
0
Microsoft TR
PlayStation 3'te 2012'de çıkacak olan en büyük ve en heyecanlı oyunları sakın kaçırmayın.
MotorStorm RC
MSRC_Renders_01.jpg
Klasikleşmiş MotorStorm serisinin en yeni katılımcısı olan bu muhteşem yarış oyununda uzaktan kumandalı arabaları yöneteceksiniz. PlayStation Store'dan edinebileceğiniz MotorStorm RC benzersiz bir rekabet deneyimi sunmak için oyunun PlayStation Vita sürümü çapraz platform oynanabilirlik desteği ile geliyor, bu şekilde nerede olursanız olun arkadaşlarınızın rekor tur zamanlarını geçebilir ve hayalet arabaları ile yarışabilirsiniz.
Sadece aynı odada bulunduğunuz arkadaşlarınızla kapışmak isterseniz bölünmüş ekran desteğini kullanarak 16 farklı pistte onlara toz yutturabilirsiniz.
The Jak and Daxter Trilogy
19554001.jpg
Dünyanın dört bir yanındaki video oyun severlerinin kalbini kazanmak özel bir yetenek ister ve sevimli ikilimiz Jak ve Daxter'da kesinlikle bu yetenek var. Şöhretlerini anmak için tek bir Blu-ray Disc'te toplanmış olan klasikleşmiş PlayStation 2 oyunları Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade ve Jak 3 ile keyifli zaman geçirebilirsiniz, isterseniz bu üç harika oyunu ayrı ayrı PlayStation Store'dan indirebilirsiniz.
Bu oyunları ilk kez oynayacaksanız muhteşem High Definition görselleri ve göz alıcı steroscopic 3D uyumluluğu ile aksiyon dolu harika bir maceraya hazır olun.
Mass Effect 3
me3_e3_screen_3.jpg
Bilim kurgu şaheserlerin çok azı Mass Effect ile kapışabilir. Sonunda Dünya'nın yok oluşunu ilk sıradan izleyebileceksiniz, tabii bunu durdurmak için bir şey yapmazsanız... Commander Shepard'a katılın ve gezegeninizin kaderini şekillendireceğiniz ve farklı sonlarla oyunu bitirebileceğiniz aksiyon ve rol yapma türlerinin muhteşem bir bileşimine tanıklık edin.
Çok oyunculu modda da güvende olduğunuzu sanmayın, dört kişilik iş birliği görevleri de tek kişilik modun hikayesini etkileyebiliyor.
Journey
Character_Desert_2.jpg
Video oyunları dünyasının şimdiye kadar gördüğü en orijinal oyunlardan birinde muhteşem bir maceraya çıkmaya hazır mısınız? Journey sizi gizem ve muhteşem şeyler vaat eden inanılmaz ortamlarda bir yolculuğa çıkaracak.
Kadim bir uygarlık ve başka gizemli yolcular sadece PlayStation Store'dan edinebileceğiniz bu eşsiz çevrimiçi oyunda sizi bekliyor.
Street Fighter X TEKKEN
E32011_Screen2.bmp
Bu kimsenin çıkacağını tahmin bile etmediği bir dövüş oyunu. Capcom ile Namco'nun en iyi dövüş oyunlarının dünyalarını bir araya getiren Street Fighter X TEKKEN çıkmak üzere ve muhteşem tag team aksiyonu ile beklentilerinizi yıkıp geçecek.
Kazuya, Guile ve hatta PS3'e özel olarak dövüşlere katılan inFAOMUS'ın yıldızı Cole MacGrath arasındaki zorlu dövüşlerin sonucu sizin ellerinizde.
Doctor Who: The Eternity Clock
Dünya üzerinde bugüne kadar en uzun süredir yayında olan bilim kurgu dizisi Doctor Who sonunda inanılmaz bir macera oyunu ile PlayStation 3'e geliyor. Doctor olarak bilinen gizemli varlığın etrafında dönen bu oyunda düşman uzaylılar, sarsıcı komplolar ve zamanda yolculuk sizi bekliyor, kim bir Doctor Who oyunu oynamak istemez ki?
Timelord ve yoldaşı River Song ile uzay ve zamanda bir yolculuğa çıkın, ancak dikkat edin, bir çağda yapacaklarınız başka bir çağdaki olayları etkileyebilir...
Twisted ****l
TMX2960_E3_FOOTAGE_MP_GP_0014.png
Motorların öfke dolu kükremesini duyuyor musunuz? Bu ses Twisted ****l'ın yüksek oktanlı dövüş heyecanını dile getiriyor ve son sürat gelip boş zamanlarınızın ortasına kocaman bir delik açmaya hazırlanıyor.
Dört deli çetenin arasında geçen bir turnuvaya katılıp zorlu sokaklarda yarışın ve bir düzineden fazla ölümcül araç ile karmaşa yaratın. İsterseniz robota dönüşen bir dondurma kamyonunu seçin, isterseniz ürkütücü bir motosiklet, Twisted ****l dünyanızı başınıza yıkmaya hazır.
BioShock Infinite
Highres_Screenshot_00090.jpg
Denizin fersah fersah altındaydınız, şimdi gökyüzündeki Columbia şehrine gitme zamanı geldi. Eski Pinkerton ajanı Booker DeWitt olarak göreviniz hayatı tehlikede olan genç bir kadını kurtarmak.
Gökyüzünden düşen bir şehirde farklı silahları, ekipmanları ve özellikleri ustaca kullanabilecek yeteneğe sahip misiniz?
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
GRFS_Image_Screenshots_E3_6_20110523.jpg
Yanlış bir hareketin sonunuzu getireceği taktiksel bir shooter oyununda mükemmel bir eğitime sahip yaşayan bir silah olun. Neyse ki optik kamuflaj, insansız araçlar ve x ışını gözlükleri gibi son teknoloji ekipmanlar elinizin altında. Bir Future Soldier'ın hayatı tehlikelerle doludur, bu tehlikelere göğüs gerebilecek misiniz?
Max Payne 3
MaxPayne_sc001.JPG
Max acısını dünya ile paylaşmak için geri döndü. Daha yaşlı ve her zamankinden daha huysuz olan eski New York şehri dedektifi Brezilya, São Paulo sokaklarında olan ölümcül bir ihanetten kendini kurtarmaya çalışıyor.
Max'in klasikleşmiş Bullet Time özelliği ve sayısız silah ile Max Payne 3 Rockstar Games'ten alışık olduğumuz tarzda göz alıcı, mermi yüklü bir aksiyon olacağa benziyor.
DUST 514
DUST515_Screenshot_02.jpg
Dev silahlar, güçlü araçlar ve acımasız bir kara çatışması DUST 514 oyununun sunduğu savaş deneyiminin önemli parçaları. First person shooter ile strateji öğelerini bir araya getiren bu oyunda toplam 48 kişi bomba gibi bir sanal savaş alanında yer alabilir. Savaş alanı dönüşüm geçiriyor; toz duman dağıldığında ayakta kalan siz olabilecek misiniz?
Starhawk
E3_Starhawk_SS_07.jpg
Savaş her yerde, karada, araç içinde ve havada... Üstünlük için toplamda 32 kişinin çevrimiçi olarak çarpışacağı son sürat bilim kurgu aksiyon oyunu Starhawk'a hoş geldiniz.
Olay sadece düşmanınızı yok etmek değil, Build and Battle system ile çarpışma sırasında sığınaklar ve cephanelikler kurmanız ve ayrıca hava araçlarından ekipmanlar ile çeşitli araçlar indirmeniz gerekecek. Bu yepyeni cephede silahlarınıza sarılın.
2012 yılında çıkacak olan bu oyunlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için blog.eu.playstation.com adresindeki PlayStation.Blog'u ve eu.playstation.com adresini takip edin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.