2014 Call Of Duty Ghosts

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
aq31nd.jpg


nPMEqV.jpg
:yo

Call Of Duty Ghosts


Sayımız az fakat hepsiyle başa çıkabilecek güçteyiz! Her zaman olduğu gibi yine Aksiyon,Savaş dolu harika bir Call of Duty macerasına hazırlanın.Call of Duty Ghosts sizleri bir adım daha ileriye taşıyacak ve eğlenceli sinerji dolu bir savaş oyunu içinde bulacağız kendimizi.Yeni Call of Duty oyunu Ghosts’da serinin en dinamik özellikleri bir arada bulunacak.Ulusumuza Özgürlük için mücadele edeceğiz ama sadece özgürlük…


p4z6no.jpg


Hikaye,si

Güney Amerika ülkeleri birleşerek Federasyon adlı örgütü oluştururlar ve ABD'ye savaş açarlar. Federasyon, ABD'nin uzayda savaş durumları için bulundurduğu, üzerinde güçlü bombalar taşıyan Odin adlı uzay mekiğini ele geçir ve ABD'nin önemli bölgelerine ateşler. Bunun sonucunda ülke savaş alanına döner. ABD ise bu güç ile savaşmak için Ghosts adlı timi oluşturur. Oyun bu timin hikayesini konu almaktadır.

VparBy.jpg


Oynanış

Call of Duty: Ghosts'ta, diğer oyunların aksine tek bir karakter yönetiliyor. Bu karakter diğer oyunlardaki karakterlere göre daha hareketli. Koşarken hiç durmadan engellerin üstünden atlayabiliyor, kayabiliyor ve duvar gibi nesnelerin kenarlarından yana eğilerek ateş edebiliyor. Oyunda Ghosts ekibinin köpeği de bulunuyor. Oyuncular bu köpeği çevreyi araştırmak ve düşmanları öldürmek için kullanabiliyorlar.

p4z6az.jpg
:

Call of Duty: Ghosts’un

yeni dinamik harita mekaniğinin örneklerinden biri olan Free Fall oyuncuları yıkılmanın eşiğindeki bir gökdelene bırakacak. Açık gökyüzüne uzanan yangın merdivenleri, zemin boyunca ilerleyen asansör boşlukları ve şehir sokaklarından yüzlerce metre yükseklikte korkutucu bir cam zemine dönüşmüş pencereler. Free Fall’daki yakın mesafeli çatışma ortamı, bu harabe gökdelen maç sırasında yıkılmaya devam ettikçe daha da heyecanlı hale gelecek. Meydana gelen sarsıntılar gökdelenin daha da yıkılmasına neden olacak, nişan almayı zorlaştıracak ve haritada gerçek zamanlı olarak yeni yollar ve geçitler ortaya çıkacak.

0VnEMB.jpg


"Dinamik harita mekanikleri

oyuncuların oyuna yaklaşımını değiştirecek ve Free Fall da bu yeni mekaniği en iyi gösteren haritalardan biri,” diyor Infinity Ward Baş Yapımcısı Mark Rubin. “Maç sırasında dünyanın geometrisi değişmeye devam edecek ve oyuncular da buna anında uyum sağlamak zorunda olacaklar. Bu, oyuncuların yeni stratejiler geliştirmesini gerektiren ve sürekli olarak değişim sunan, eğlenceli bir yeni özellik. Ve bu, Ghosts’un çokluoyuncu modlarındaki yeni özelliklerden yalnızca birisi. Önümüzdeki haftalarda paylaşacağımız yeni bilgiler için şimdiden sabırsızlanıyoruz.”

rLM1La.jpg


Call of Duty: Ghosts,

published by Activision Publishing, Inc., a wholly owned subsidiary of Activision Blizzard (Nasdaq: ATVI)’ın sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak olan, orijinal Call of Duty’i ve çığır açan Call of Duty®: Modern Warfare® serisini yaratan Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts yepyeni, yeni nesil motor ile güçlendirilmiş yeni bir dünya, hikaye, karakterler ve deneyim sunacak. Call of Duty: Ghosts bu mega-hit seri için ileriye doğru atılan büyük bir adım olmakla kalmayacak, yeni nesil konsollarda nelerin mümkün olduğunu da gözler önüne serecek.

qqMvYQ.jpg


Call of Duty: Ghosts

Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3
bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 5 Kasım’da piyasaya çıkmış olacak


Call of Duty: Ghosts'un Sistem Gereksimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit, Windows 8 64-Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz, AMD Phenom X3 8750 2.4GHz veya daha iyisi
Bellek: 6 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450, ATI Radeon HD 5870 veya daha iyisi
Sabit Disk Alanı: 40 GB
Ses Kartı: 0 DirectX 9.0c ile uyumlu 16-bit ses kartı
İnternet: Steam ve Online Multiplayer için geniş bant internet bağlantısı


38LzpA.jpg


NVIDIA tarafından açıklanan sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit veya Windows 8 64-bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ ve AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ veya daha iyisi
Bellek: 6 GB
Sabit Disk Alanı: 50 GB boş sabit disk alanı
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 550 Ti veya ATI Radeon HD 5870 veya daha iyisi
Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
İnternet: Multiplayer için geniş bant ağ bağlantısı


P3kDad.png


VİDEO Görüntüsü

Call of Duty Ghosts Çıkış Videosu - Tamindir

6RPNdN.jpg
:yo

İNDİRME LİNK Torent

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=I8NUc3jcggxcJVUHrGeIsLHkY/hshKAqLZ8B4bp5xa0%3D

VİDEO İNCELEMESİ

Call of Duty: Ghosts Video İnceleme
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.