2015 twitter takipçi scripti ücretsiz +55 user + apı

mehmetbeyHZ

Uzman üye
23 Haz 2015
1,178
0
PHP
Merhaba arkadaşlar daha öncelerde facebook beğeni scripti, Facebook hesap çalma vs. scriptler paylaşmıştım şimdi css sini kendim yazdığım Star Follow & Red Follow scriptini size sunuyorum. script ile ilgilenen olursa özel mesaj atsın çünkü yayılmasını istemiyorum çok emek verdiğim bi script çok talep olursa hemen link bırakacağım alta


SCRİPT DEMOSU

GİRİŞ BÖLÜMÜ (connect.php)


PqRg9v.png



TAKIPÇİ KAZANMA BÖLÜMÜ (index.php)


g5NBaL.png





SCRİPT CODERİ : mehmetbeyHZ
 

Amy Root

Uzman üye
12 Nis 2014
1,552
0
Üslubuna dikkat et ve flood yapmayı bırak.Konunuz 2.sayfaya düşmeden güncelleyemezsiniz.İlgilenen olursa zaten teşekkürünü eder.
 

Re-Design

Katılımcı Üye
6 May 2013
973
0
İyilik yapıyorum size paylaşımın boşa gitmesini istemiyorum yararlanın diyorum emeklerim boşa gitmesin diye

İyi günler. Sizin yaptığınız Paylaşım gayet güzel ama Uslup olarak konuya yanlış yaklaşıyorsunuz. "JARWELL"-e katılıyorum eğer paylaşımınız beğenilirse zaten teşekkür edilir. 3-cü yorumunuz biraz fazlaya kaçmış.
 

storm4599

Üye
3 Tem 2013
112
1
Manisa
Kardeş 6 gündür link koymaya çalışıyon galiba o kadar iyilik yapıyom diyon bari layıkıyla hemen koy paylaşım için teşekkür etmesine ederiz de hizmeti göremedik neye teşekkür edicez. Versen scripti ederiz herkes ister scriptine 55 user
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.