2016 pasaport harçları hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

\WoRTeX-CoSMoS/

Kıdemli Üye
27 Eki 2009
2,654
1
Merhaba arkadaşlar aklımda 10 yıllık pasaport almak var fakat fiyatı beni biraz aşıyor ve duyduğum kadarıyla pasaport harçları öğrenciler için kalkıyormuş yani sadece defter bedeli ödeyeceğiz ve araştırmalarım sonucu şöyle bir şey gördüm

Pasaport harcı alınmayacak - AKPARTİ

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı varsa detaylı bir şekilde açıklayabilir mi?
2 hafta için olursa bu uygulama güzel olur diye düşünüyorum. :)

Duyduğum kadarıyla 2016'dan sonra olacakmış bu uygulama da emin değilim.

Bilgisi olan paylaşsın ve gereksiz forum linkleri atmayın gezi amaçlı gideceğim okuma amaçlı değil. Sonuçta miting de "Öğrenciler için" diyor başbakan.
 

'Süvari

Kıdemli Üye
4 Haz 2015
2,180
0
-
Evet aynen sadece öğrenciler için geçerli . 2016 yılında(ileriki aylarda) hayata geçirilir galiba Benimki de 2017 de bitiyor çok şükür harç ödemeyiz artık :)
 

\WoRTeX-CoSMoS/

Kıdemli Üye
27 Eki 2009
2,654
1
Uygulama bu yıl olacak . 2016 diye söz verildi ki önümüzdeki aylarda da hayata geçirilir Normal pasaport harçlarının fiyatları artarken öğrencilerin pasaport harçları tamamen kaldırılacak.

2 hafta içinde gerçekleşme olağanı var mıdır sence? :)

hacı bilmiorumda artık neden crypter yapmıyosun özledik :S

Bakarız daha sonra. :)
Sahneden çekilelim biraz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.