2016 Yılında IPhone 5s Alınır mı ?

Sydrop

Yeni üye
17 Eki 2014
39
0
Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum. Ama butcem çok yok iphone 5s 1500 civarı sizce hala iPhone 5s alinirmi ?
 

fifi35

Üye
5 Tem 2012
131
0
izmir
iphone 5s güzel telefon hadi 6 neysede 7 de yaptıkları kulaklık falan gibi değişiklikleri yapmadıkları için bence hala apple ın en kullanılabilir telefonu fakat iphone 7 nin de çıktığını yarın bir gün 7s in de çıkacağını göz önüne alırsak fazla bi ömrü yok yazılımsal olarak.Yazılım güncellemesi gelmicek vs. Bence o paraya hem güncel hemde işini fazlasıyla görebilecek android bir telefon alabilirsin. Tabiki zevk meselesi iphone da seviyor olabilirsin. Benim 5s hakkındaki düşüncelerim bunlar.
 

Slown

Katılımcı Üye
12 Ara 2015
607
0
Zaton
5s kullanıyorum. Bence her türlü alınır. Tek sıkıntısı ekranı kücük bunu göz önünde bulundur. Kamerası falan güzel her türlü gideri olan bir telefon. Ayrıca ios 10 güncellemesini de aldı daha ne ? Bence ötesini aramak lüzumsuz. Zaten telefonun donanımı belli. Bende var gayet memnunum. Eğer telefonu uzaya roket fırlatmakta kullanmayacaksan , 1 hafta şarzını bitirmemeye çalışcaksan yada full film izliceksen televiYon tablet yada uzay mekiği alabilirsin :D :puah; umarım açıklayıcı olmuştur.
 

Coolkinq12

Kıdemli Üye
5 Haz 2016
2,765
0
Homeworld
Hala 5s kullanıyorum çok sağlam bir telefon IOS 10 güncellemesinide aldı oh... Hala Nokia 3310 kullanan amcaları görüyorum bence çok geç kalmadın :D Iphone 5s kullanışlıdır ama demedi deme
 

bekodark123

Uzman üye
31 Ocak 2012
1,402
0
Alınmaz diyenler neye göre alınmaz ?
Bende 2 farklı telefon var;
Huawei GR5
iPhone 5s

iPhone gayet stabil çalışan fakat pil ömrü konusunda acayip sıkıntısı olan bir telefon.
Huawei GR5 parasına göre çok fazla özellik sunan (parmak izi işlevleri çok komplike) ve rahat 1,5 gün pil gideri olan bir telefon.

Android ve iOS arasındaki farkı biliyorsunuzdur ihtiyaç ve zevk meselesine girer 2 telefonda çok güzel bahsettiğim telefonlardan 2 sinden hangisi içine siniyorsa tavsiye ederim git al.
 

gldlysr

Yeni üye
23 Eyl 2016
1
0
Kardeşim alınır ama o fiyata başka telefonlara bak derim illa İOS kullanmak zorunda değilsin . Şu an bir çok insanın aklında iste Apple ürünleri hızlı düşüncesi var ama bu telefon kullanmaya bakar kardeşim.. Diğer telefonlara da bak derim...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.