2020 Yılının En Uygun Fiyatlı En Iyi Türk Hosting Firmaları

Ra

Uzman üye
1 Ocak 2016
1,679
95
Gaziantep
jyo2qm.png

#1 TURHOST
https://www.turhost.com/

Turhost Türkiye’deki lider hosting firmalarından bir tanesidir. Çok uygun fiyatlara hosting hizmetleri vermektedir. Web hosting hizmetlerine çok aşina olmasanız dahi Turhost tercih edebileceğiniz firmalardan biridir. Çünkü cPanel ile tek tıkla uygulama kurulumları yapabiliyorsunuz. Haftalık yedekleme ile de verileriniz için endişelenmenize gerek kalmıyor.

WordPress kuracak kullanıcılar için WordPress hosting bulunmakla birlikte kurumsal müşterilere özel paketler de bulunmaktadır. Ödemelerde 12 taksit imkanı da sunmaktadır. Halihazırda web siteniz var ise de sitenizi ücretsiz bir şekilde taşıyorlar.


I9CqBC.png

5Dkk4L.gif


#2 Alastyr
https://www.alastyr.com/

Alastyr Türkiye’deki en uygun fiyatlı hosting firmalarından biridir. Yetkili kayıt kuruluşu olduğu gibi, .TR alan adlarının ücretsiz taşımasını yapmaktadır. Sektörde 20 yıla yaklaşan tecrübeleri bulunmaktadır. Farklı hosting seçenekleri ile ihtiyaçları karşılamaktadır.

Müşteri memnuniyetine önem vermeleri, gönderdikleri yanıtlardan anlaşılmaktadır. Hem dakik yanıtlar vermekteler hem de açıklayıcı bir şekilde sorunu çözüyorlar. Ayrıca site güvenliğine önem veren Alastyr, ömür boyu ücretsiz SSL vermektedir.


ZkDLOQ.png

5Dkk4L.gif


#3 İsimtescil
https://www.isimtescil.net/

İsimtescil firması oturmuş gelenekleri ile hosting hizmeti faaliyetlerini Türkiye’de sürdürmektedir. Sunucuları İstanbul’da bulunan İsimtescil, gayet uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

45 kişilik ekibi ile Pazar payının %42’sine sahip olan İsimtescil
, hosting hizmetlerinin yanında sunucu hizmetleri de vermektedir. Destek ekibi hızlı bir şekilde çalışıyor ve sorularınızı çözmek için gayre gösteriyor. Ayrıca Türkiye’de .TR uzantısı kayıt kuruluşlarından bir tanesidir.


U5zXnX.png

5Dkk4L.gif


#4 Natro
https://www.natro.com/

Natro kendi sunucularını kullanmaktadır ve sunucuları İstanbul’dadır. Türkiye’deki en yüksek performans sergileyen hosting şirketlerinden bir tanesidir. Sunucu lokasyonu olarak Türkiye ve Almanya seçenekleri sağlamaktadır.

Sayfa yüklenme hızı açısından yüksek performans sergiliyor. cPanel veya Plesk panel seçme özgürlüğü veriyor. Yüksek uptime yüzdesine sahip olan Natro her ölçekte kullanıcılar için uygun bir hosting firmasıdır. Hem yeni başlayan hem de profesyonel webmasterlar için tek kelime ile harika yönetim panelli bir hosting sağlayıcısı.Ayrıca şirket belgesiz .com.tr alan adı veriyor ve 1 alan adıda hediyeleri oluyor.


37rcQ5.png

5Dkk4L.gif



KOBXfE.png

//Alıntıdır
 
Son düzenleme:

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
"En Uygun Fiyatlı" başlığı adı altında Natro'yu görmek biraz garip hissettirdi. Natro pahalı maalesef
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.