2040 Yılının Türkiye Haritası

AKėLa1

Kıdemli Üye
15 Eki 2009
4,733
1
Mersin
177070.jpg


George Friedman, bütün dünyanın gündemine bomba gibi düşen Gelecek 100 Yıl "21. Yüzyıl İçin Öngörüler" kitabında "21. yüzyılda ihtiyarlayan Avrupa, bugün elinin tersiyle ittiği Türkiye'nin genç nüfusunu çekmek için “promosyon” yapar hale gelecek. AB -hâlâ var olacaksa- tam üyeliği Türkiye'ye altın tepside sunacak. Aynı şey ABD için de geçerli olacak. Meksika'nın genç nüfusuna “bonus” dağıtacak." diyor. Ve 2040 yılındaki Türkiye'nin dünyadaki yerini anlatmak için Türkiye'nin haritasını sunuyor.


21. yüzyılın yeni büyükleri

Friedman "21. yüzyılın “süper devleti” gene ABD olacak. Avrupa çağı kapanıyor. Amerika çağı daha yeni başladı. Diğer büyük güç Japonya olacak.Rusya bir kez daha dağılacak. Hindistan da umut vermiyor.
Çin'in dünyaya açılışında bu bir “ilk” değil. Daha önceleri olduğu gibi gene çökecek. Ya 21. yüzyılın yeni büyükleri?.. Bunlar Türkiye, Polonya ve Meksika olacak." diyor.

177069.jpg


hackerjimy & AKėLa katkıları ile yayınlanmıştır...​
 

alibakirhan

Yeni üye
8 Ağu 2008
22
0
inşallaho günleri görürüz ama baya bi çalışmamız lazım türkiye bu haldeyken biraz zor giibime geliyo
 

GhostRider10

Katılımcı Üye
30 Kas 2011
388
0
ama dikkat ederseniz iran israil ve avrupaya doğru hiç genişleme yok. bence Türkiye bu topraklara ulaşırsa durmaz...
 

Adanabelasi

Uzman üye
3 Kas 2011
1,177
0
Adanalıyık g
bak bu harita zor ama bilyosunuz biz türkler bi başladık mı osmanlı gibi büyürüz :) ama işte ülkemizdeki ay o şöle dedi diye svs açılmaz böle dedi diye svs açılmaz şunu yaptı diye savaş açılmaz :) biz böle giderse dahada küçlme tehlikesi geçirebiliriz.yanlış anlaşılmasın iktidarı eleştirmiyorum.ama şuanki türk milleti böyle dvm edersek yakında sınırlarımız daralcak diye düşünüyorum.bence yvs yvs 10 yıliçinde bu büyümeye başlasak iyi olur.
 

Mabik

Üye
6 Ağu 2012
105
0
Kayseri
yumurta delige dayanmadikca bizden bi hareket gelmez haci olan. bunlar bos laf yany bnm yaptigimda bu herifin yaptigida sizinkilerde. birakin yumurta bi delige gelsin tepki varsa millette o zamn bole olup olamiyacagimz belli olur.
 

Vetta*

Uzman üye
27 Ocak 2012
1,234
0
Aydın
Benim Gördüğüm Bu Gidişle Türkiye'nin Ne Yazıkki Yarısı Falan Elimizzde kalacak. Şu Güzel Günde Bile Böyle Yazıyorum Ama Olacağı Bellii :(
 

soulcalibur

Katılımcı Üye
19 Ara 2009
931
0
Core
inşallah o günleri görürüz o günleri görmek için çalışalım kardeşler ne iş yapıyorsak en iyiysini biz yapalım
 

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
Elimizdeki topraklardan olmayalım, başka toprak istemem.
Sevr'in peşinden koşan, bop'un sınırını çizen dost ülkelerin farklı bir oyunudur bu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.