2040 Yılının Türkiye Haritası

samet321

Katılımcı Üye
6 Eki 2012
254
1
biz osmanlının torunlarıyız bizi bi bm ye alsınlar ozaman oralar %100 bizim arkdaslar
 

paracelsus

Katılımcı Üye
24 Şub 2012
994
0
[Bilinmiyor]
biz türkler zeki adamlarız ama zekasını kullanan yok karı kız peşinde koşmaktan ülkemizin faalliyetleri azalıyo mesela biz çalışıyoruz ülkemizi temsil ediyoruz sanalda ama adamların insanlıkla alakaları kalmamışki şu kıza bak bu kıza bak derken türkiyeyi içten çökeltiyorlar
 

kimix

Katılımcı Üye
19 Ocak 2013
317
0
Küçülmeyelimde lkemizdeki bankalar devlete ait şirket flaan nerdeyse hepsi satıldı
bu biraz zor ABD İsrail Avrupa izin vermez 1 5 buyumeyiz biz elimizdeki toprakları koruyalım
 

mezardeşen

Katılımcı Üye
11 Haz 2008
318
1
izmir
yapılması gerekenler;
1)neler yapacağına inanman gerek
2)birlik ve beraberliği sağlamak gerek
3)parandan malından anandan babandan eşinden canından fedekarlık yapmak gerek

gerisi arkadaşın koyduğu harita
 

kurtpolat

Üye
12 Eyl 2009
178
0
İzmir
Bizim ülkemizle ilgili harita Atatürk'ten bile önce hazırlanmış. İsmini hatırlamıyorum ama Atatürk yüzünden planlarımız 50 yıl gecikti diyen bir amerikalı istihbaratçı var. Bu haritalar günün birinde gerçek olucak ve bizim Türk halkı kafasını vurucak taşa bil sahip olamayacaklar bu topraklarda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.