29 Ekim Operasyonu 415 + Site hackeD

S4cuRiTy EneMy

Yaşayan Forum Efsanesi
24 Nis 2012
8,773
6
root@server
Shellerle Bir Yere Kadar Sw`de 4000 Site Oluyor Biz 200`nü Hackliyoruz Aradaki Fark Çok :) Önemli Olan Uygun Exploit Bulmak.

Orası öyle tabiiki ben ugraşmayi pek sevmiyorum :D herşey bi anda olsun bitsin :D :D

phyton , exploit , root ugraşmam walla :D canım sıkıldıgında aciyorum brute en kotu 20 site ordan dusuyor sql yapiyorum toplam gunde 30 site geliyor rahat swlere geciyorum atiyorum bazen burda paylaşiyorum.
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
keske daha cok olsaydi.black-ghost a tesekkurler.katilanlara da elbette.
bir dahaki operasyonda daha kaliteli katilimda bulunacağım insallah.
 
16 Eki 2013
246
0
kastın_neydi
benim geç haberim oldu,ama son anda bi tane patlatım facebook sayfana mesaj oalrak attım inşallah görmüssündür komutanım inşallah daha sonra daha katkılı olacagım,diger arkadaşlarında ellerine saglık
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun t.h.t
 

vatancity

Katılımcı Üye
18 Eki 2012
647
0
ERZURUM
Bazı Nedenlerden Ara Verdim Bir Süre Daha Böyle Kalmak Zorundayım Canlar Emeği Geçen Her Can a Teşekkür Ederim Ellerinize Sağlık
 

Black-Spy'

Özel Üye
31 Ocak 2013
6,030
4
İstanbul
Az olmasının faktöründen biri de okul. Okul sınavları başladığı için sadece mass ile 70 site katabildim. Onlardan daha cok cıkardı. Ama saldırının amacına ulaştığını düşünüyorum. Ellerimize Sağlık.
 

NightWolf

Emektar
27 Ara 2005
722
11
about:home
400 sıte bazıları ıcın az gelebılır ama ınanın bellı bı sureden sonra sıte hacklemek ınsanı bunaltıyor bunu en ıyı benımle beraber hack yapanlar bılır :) artık bı sureden sonra ındexı upload etmesı bıle sıkıcı gelıyor blackghost bılır benı zamanında beraber pek cok servera gırdık ındex yuklemekten bıkıp bıraktıgım cok server oldu :)

Katılan herkezın ellerıne saglık ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.