3. Dünya savaşı yolda meddi en geç 2020-2023 yılında gelmesi bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tivelve16

Üye
18 Nis 2015
135
0
Allaha sukur bız kendımıze de vatan sevgımıze de guvenıyoruz kardesım demekkı senın umudun yok senın vatan sevgınde yok oyuzden arkanda biraz tutuşmalar olmuş korkudan neler sacmalıyacağını şaşırmışsın belliki.
 

hjkh100

Katılımcı Üye
18 Ağu 2011
311
0
go-home-youre-drunk.jpg
 

gprst

Üye
16 Ocak 2009
66
0
En iyi bildiğim konu Mehdi meselesi mehdi a.s Medine de doğacak babası ve anası hasan ve hüseyn in yani her iki Rasulullah torununun da torunu olucak Süfyan ve deccal baba oğuldur İslamın içinden görünerek büyük bir kalabalık topluyacaklar sonra kimsenin ruhu duymadan yokolacaklar sonrasında savaşlar çıkacak dünya fethedilecek çok enterasan olaylar olucak mehdiye 2 büyük devlet yardım edecek Türkiye-Azerbeycan Şüphesiz ki Allah kullarına oldukca merhametlidir A.e.o
 

krouspes

Katılımcı Üye
24 Ocak 2016
993
1
hacı bir yerde okudum doğrumu bilmiorumkuranda yazanlara göre türkiye dünyaya 2 kez hükmedecekmiş doğrumu bilmiorum
 

ggorsi

Yeni üye
10 Eyl 2015
46
0
Konuyu yeni okudum iki tane hata buldum
1) Işid burada cihat yapamaz burası zaten müslüman bir ülke...
2)Rt, savaşı, Ankara'daki Beştepe Camii'nden yönetecek, orda kendisi için yaptırılan özel sığınaklarda saklanacak, daha sonra Suudi Arabistan yada Katar gibi başka bir ülkeye kaçacak.
Ülkemizin Cumhurbaşkanı hakkında böyle konuşman çok saçma kaçacak filan diye... Cumhurbaşkanı olmadan önceki siyasi görüşüne katılmıyor olabilirsin ama artık o Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ona karşı böyle ithamlarda bulunman çok yanlış orayı silmeni tavsiye ediyorum.
 

Lapricon

Uzman üye
13 Şub 2016
1,591
0
Medine
Ne Mehdisi dostum ? bu islam dusmanlari tarafindan uydurulmus bir yalandir Mehdi felan diye kimse gelmeyecek ! Mehdi sozluk anlami hidayete ermis kimse demek islam dusmanlari cok akillica bir plan kurmus ve demislerki biz onlara her turlu zulmu yapalim ama onlar kendilerini kurtarmaya gelecek bir Kurtarici bekleyip dursunlar !!! aynen oyle oldu kimse cikip bir sey yapmiyor filistini katlettiler insanlar Mehdi bekliyor butun islam ulkelerine hain planlarla saldirdilar insanlar Mehdi bekliyor !
Ne Mehdi Ne Hz isa gelecek inanmayin bu tur seylere Son Peygamber Hz Muhammed s.a.v dir ondan sonrada bir peygamber gelmez !!! Bazilarida sacma sapan seyler soyluyor ve diyorlar ki yok ya Hz isa a.s Imam olarak gelecek ! Ne imami dostum saka mi bu ? Peygamberligin emekliligi varmidir ki veya Rutbesi mi dustu hasa ! Bir peygamber imam olarak gelirmi boyle gulunc seylere inanan arkadaslar olabilir onun sebebide Kurani hakkiyla bilmeyipte sagdan soldan duydugu uydurma seylerle islami yasadigi sanmalarindandir vesselam selam ve dua ile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.