500 TL Param Var Nasıl Katlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THEX3T4R

Üye
19 Nis 2016
53
0
Yurtdışı
Bir blog acabilirsin tabi copy paste değil
Bir facebook sayfası acıp reklam verebilirsin (belirli kitleden sonra reklam vericeklerdir sana, sayfayı direk satın alabilirsin.)


Aklıma geldikce yazarım
 

Prepantos

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
303
0
Faiz haram değil bence biz bunu zorla almıyoruz adamların kampanyası bu hem biz hem onlar kazaniyor. karşılıklı birşey bu. Hangi faiz haram: tabiki birine borç verince zorla faiz almak.
 

Prepantos

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
303
0
Dolar dusunce onu dolar yapar, bankaya yatırirsin. Daha sonra dolar yükselince parayı çeker tl yaparsin. Dolar dusene kadar tekrar bankaya atarsin dolar dusunce parayı dolar yaparsın bu şekilde paraya para demezsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.