64 bit mi 32 bit mi kullansam

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
32 bit windows'un toplam kullanılabilir 4 GB ram limiti vardır. (Açıklığa kavuşturalım, kullanılabilir RAM diyoruz, yani mesela ona 1GB'lık hafızası olan ekran kartı takarsan asıl RAM'in sadece 3 GB'ını kullanır)

Yani senin için, 8GB ram olan bir donanıma 32 bit işletim sistemi kurman saçmalık olur üstadım.
 

n3pix

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,079
0
Aydın
8GB RAM ve i5 için 64Bit en uygunu olur. Performansı arttırır. Sonuçta veriyolu sayısı artacak. Ama 2Gab kadar RAM olsaydi 64Bit kaldırmazdı yavaşlıklar yaşanırdı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.