Çözüldü Abazada kimlik numaram var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMH

Yeni üye
30 Ocak 2016
39
0
Moscow
Beyler bir adam bana waplog uygulamasından yazdı 100 lira yolladı *** dostu olmam için şimdi engellersem bir şey yapabilir mi? Sadece T.c kimlik numaramı,ismimi soy ismimi ve ibanımı biliyor.


(+18 olduğu için çöpe taşındı az önce sansürledim küfürlü yeri.)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

CH4M3

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,926
16
php island
Tehdit, taciz nedenleriyle polise gidip numarasıyla birlikte vererek gerekli işlemi başlatınız. Böyle insanların gezmesine izin vermeyiniz.
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Beklemeden kayıtlar ile birlikte gerekli mecralara şikayet ediniz. Böyleleri sokaklarda dolaşıyor bir de..
 

DECoskun

Yeni üye
20 May 2018
42
0
21
TC numarası gibi şeyleri paylaşman çok yanlış onun dışında bunu herkese diyorum böyle iğrenç insanların dolasmasına izin vermeden ihbar ediniz iyi forumlar
 

alemdar2002

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
2,054
4
Dünya
EGM'ye ihbarda bulundum. 100 liramı aldım teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz için fake hesabımıda kapatıcam bidaha böyle şeylerle uğraşmıycam hosting almam için para çıktı zaten :)



Para yollarken istedi

Konunun Çözüldüğünü Belirttiğiniz İçin Konu Kilitlenmiş Ve Çözüldü Tag'ı Eklenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.