acil hosting önerisi

SanalTurkler

Yeni üye
17 Eki 2014
9
0
beyler hostinger a sitemi taşıdım geçenlerde eski hostla tatsızlık oldu vdsden beleş hosta geçtim hostingerda siteye 60-70 kişi girdi hemen kendi sitelerine yönlendirme yaptılar sitede 1 saattir redirect var milleti keriz yerine koyuolar 1sattir sövüorum 000webhostta böle bi olay yaşayan varmı şuan host alamam 1 hafta sonra felan alırım ücretsiz olarak sıkıntı cıkarmicak bi host varmı dır acaba ?
 

RAUN

Efsane Grafiker
19 Haz 2011
6,697
113
Reykjavik
hostinger bana kalırsa açık ara farkla her zaman öndedir 000web hostta fena değildir ancak en son bıraktığımda orayı her şey manuel yapılıyordu. Zaman kaybı yaşıyorsun az çok ... He illa diyorsan sorun değil 000webhost iyidir.
 

SanalTurkler

Yeni üye
17 Eki 2014
9
0
yine hostingeri öneriosunuz siteye 10 kişi aynanda baglanınca cpu limitini aştınız diyip 1 saat kendi sitelerine yönlendirme yapıolar yok 2bin mb alan yok şu yok bu diye göz boyuolar anca şuan sitem hala yönlendirmede 000webhostu deneyelim bide
 

MertMc07

Üye
24 Mar 2015
181
0
he Bu Arada Gecenlerde Free Site Kurdum 2 Tane Biri Hostinger Biri 000WebHost Forum Dosyalarını Webhosta yükledim Çöktü Hostingere Yükledim Cokmedi FARK bu :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.