Acil keylogger

ilkkan03

Katılımcı Üye
20 Nis 2012
492
0
teşekürler 007 spy satın aldım umarım işime yarar bu program ile ilgili önerileriniz olursa seviniri. Program arayıpbulacak vaktim yok maalesef olsa araştıracağım ama vaktim yok 1 saat gibi bi sürem var programı indirip deneyip almam için vs. 007 spy iyidir umarım. Var mı kullanan bu programı?
Bu ararada rat nedir bilmiyorum arkadaşım ama sağol yine de.

RAT keylogger gibi log alırsın. Bunun yanında bir sürü özellik var. Başka birine attığında onun bilgisayarı senin eline geçer. Onun webcam ını açabilirsin , bilgisayarından birşeyleri indirir veya silebilirsin , masaüstünü izlersin vs.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.