Acil yardım ip adresinin kimin olduğunu bulunabilirmi?

sehoffice

Üye
29 Ağu 2015
61
0
İyi geceler THT üyeleri dün gece itibari ile benim kız arkadaşımın instagram mail ve facebook adresleri hacklendi. Güvenlik önlemleri sayesinde giriş yapan kişinin ip adresini buldum "78.162.208.216 " adresi arattığım zaman türktelekoma bağlı bir şahısı gösteriyor fakat şahısın kim olduğunu göremiyorum bing ve google maps de konum gösteriyor fakat haritalarda Ankara Talatpaşa bulvarı Gölbaşı AV diye bir noktayı gösteriyor. Bu ip adresinin tam olarak kime ait olduğunu bulabilirmiyiz?
 

redhouse67

Yeni üye
26 Tem 2008
44
0
Bulunduğun ilin siber suçlar ile mücadele ofisine giderek bu şikayetini dile getirebilirsin. Bildiğim kadarı ile kime ait olduğunu internet üzerinden öğrenemezsin. hayirli geceler
 

sehoffice

Üye
29 Ağu 2015
61
0
Bulunduğun ilin siber suçlar ile mücadele ofisine giderek bu şikayetini dile getirebilirsin. Bildiğim kadarı ile kime ait olduğunu internet üzerinden öğrenemezsin. hayirli geceler

İlginiz için teşekkür ederim fakat benim amacım polise şikayet etmek değil kendi kazdığı tuzağa düşürmek amacım o kişiyi bulup bilgisayarına rat ile bağlanıp kiminle dans ettiğini göstermek. Bu zamanlarda bilişim pek mail güvenliği ve sosyal hesap güvenlikleri ile uğraşmıyor. Malesefki bu aralar olan patlamalardan dolayı tetikte bekliyorlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.