acill yardımm facebook şifre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yorumsuzerhan

Yeni üye
30 Ağu 2009
28
0
ben bir arkadaşımın facebook hesabındaki tüm bilgilerini görmek istiyorum. bunun bana onun şifresi gerekecek. bunu nasıl ele geçirebilirim. ban yardım edin lütfen...........................................................................................................................................
 

kmaiml

Uzman üye
5 Mar 2008
1,246
0
System32
al facebook fakesi bunu arkadaşına yedirmeye çalış... burdan giriş yapsın...
bu arada html'ye sağ tıkla
birlikte aç de not defteri ile aç,
daha sonra cntrl F yap çıkan kutucuğa yorumsuzerhan yaz arattır ve bulunan yorumsuzerhan yazısını sil mail adresini yaz..
kaydet ve çık...

https://tik.lat/wdlSy

edit:yorumsuzerhan lütfen flood yapma... baktın yeni bişeyler yazman yada silmen gerekti; hemen editle mesajını...

KUSURA BAKMA SaMuRaİ.... ÖZÜR DİLERİM.... DALGINLIK... ORUÇ BAŞIMA VURDU HERALDE :)
 
Son düzenleme:

yorumsuzerhan

Yeni üye
30 Ağu 2009
28
0
samurai dediğin iki linke de baktım ikisinden de bişey indiremedim yapamadım bişey.
kmaiml açıklamalarına baktım.... ONUN linkindekini indirdim. ((((( arkadaşına yedirmeye çalış demiş.. burdan giriş yapsın demiş.. ama ben bunu anlamadım...)))))))))))))))
o linkten hemen indirdim o facebook fake. html sağtıkladım. birlikte aç dedim not defteri ile aç dedim tamam oldu açtı. ctrl f dedim. kutucuk çıktı. yorumsuzerhan dedim arattırdım

AMA BULUNAMADI DEDİ......:(

EDİT:kmaiml verdiğiniz iki linke daha da baktım ama hata oluştu dedi birinde.. öbütü küçük bi png acıldı. bir şey yapamadım.

EDİT:2 arkadaşlar flood yapma dediniz tamam yapmak istemiyorum ama cevap gelmiyor... bana daha açık anlatabilecek biri yok mu. yada benime yapabilecek biri yok mu?? ben bunu illa öğreniyim demiyorum. sadece bir kişinin kini mnerak ediyorum.

edit AgitCaN//Yardım merkezi kurallarını tekrar okuyun.aynı hatayı tekrar yaparsanız postunuz silinecektir.iyi forumlar
 

sagollera

Yeni üye
22 Ağu 2009
50
0
https://tik.lat/scxQo
dostum al sana link bu fake sayesinde olur o iş arkadaşına bunla face daa ii açılıyo fln de burda açsın
sende ona atmadan önce dosyayı sağ tıkla-birlikte aç-not defteri ctrk+f yap ve mailadresiniz yazısını arattır oraya kendi mail adresini yazkaydet deyip çıkoda buradan açınca mail adresinin gereksiz bölümüne mail gelir teşekkürünü bekliyorum
 

kmaiml

Uzman üye
5 Mar 2008
1,246
0
System32
yorumsuzerhan kardeşim yazıyı bulamadım diyorsun, o zaman gözünle takip et bul. kesin olarak var senin nickin, onu sil senin mail adresini yaz.
sonra sonrası malum arkadaşına giriş yaptıracaksın, tabi bu senin diline bağlı...
***
ayrıca sana sagollera kardeşimde bi fake vermiş, onada bakabilirsin...
 

yorumsuzerhan

Yeni üye
30 Ağu 2009
28
0
arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ediyorum ama şöyle bir sorunum var benim.

bu facebook profilini görmek istediğim arkadaşımla benim muhabbetim yok, arkadaşlığımız bitti. ben onunla konuşmaya çalışıyorum ama o hiç bir şekilde benimle konuşmuyor beni hep reddediyor.oratk tek bir arkadaşımız var. onunla da aram bozuk. çünkü o onun tarafında.

yani ben facebook fake olayını şu zannetmiştim ((( sahte facebook hesabı ile kaydolursun. hatta onun arkadaşlarından birinin kopyasını yaparsın ve onu eklersin o da seni kendi arkadaşı sanar ve kabul eder ve onun arkadaş listesine dahil olursun ve bölece onun profilini görürsün)))) sahte hesaplar aracılığıyla dmek istedginizi sanmıştım ama o değilmiş. şimdi düşündüm. bu dedim başka bir şey.

bir sahte site. ve bu siteye arkadaşın giriş yapacak diyorsunuz. iyi güsel.





ama ben ona bu siteden gir diyemem bile. arkadaşlık yok muhabbet yok. kaldı ki ben sahte hesaplarla onu ekliyorum kendi hesabıma ama beni tanımadgı ve bilmedgi için hiç hiç hiçbirini kabul etmiyor........ 30 40 kişi var arkadaş listesinde tanımadgı blmedgi tek bir kişiyi kabul etmiyor.

bilmiyorum vahim durumumu anlatabildim mi??

bu durumda ne yapacaz....



EDİT 1 o kelimeyi yorumsuzerhan ı yazıyorum aratıyorum denedim 30 kere denedim bulunamıyor dedi... bun da ben beceremiyorum.. sizden değil benden kaynaklanıyor.. kesin bir yeri anlamaışımdır... yanlış yapıyorumdur...
 
Son düzenleme:

yorumsuzerhan

Yeni üye
30 Ağu 2009
28
0
acil yardım için bir kez dha sesleniyorum... özürdileyerek

arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ediyorum ama şöyle bir sorunum var benim.

Bu facebook profilini görmek istediğim arkadaşımla benim muhabbetim yok, arkadaşlığımız bitti. Ben onunla konuşmaya çalışıyorum ama o hiç bir şekilde benimle konuşmuyor beni hep reddediyor.oratk tek bir arkadaşımız var. Onunla da aram bozuk. çünkü o onun tarafında.

Yani ben facebook fake olayını şu zannetmiştim ((( sahte facebook hesabı ile kaydolursun. Hatta onun arkadaşlarından birinin kopyasını yaparsın ve onu eklersin o da seni kendi arkadaşı sanar ve kabul eder ve onun arkadaş listesine dahil olursun ve bölece onun profilini görürsün)))) sahte hesaplar aracılığıyla dmek istedginizi sanmıştım ama o değilmiş. şimdi düşündüm. Bu dedim başka bir şey.

Bir sahte site. Ve bu siteye arkadaşın giriş yapacak diyorsunuz. Iyi güsel.





Ama ben ona bu siteden gir diyemem bile. Arkadaşlık yok muhabbet yok. Kaldı ki ben sahte hesaplarla onu ekliyorum kendi hesabıma ama beni tanımadgı ve bilmedgi için hiç hiç hiçbirini kabul etmiyor........ 30 40 kişi var arkadaş listesinde tanımadgı blmedgi tek bir kişiyi kabul etmiyor.

Bilmiyorum vahim durumumu anlatabildim mi??

Bu durumda ne yapacaz....



edit 1 o kelimeyi yorumsuzerhan ı yazıyorum aratıyorum denedim 30 kere denedim bulunamıyor dedi... Bun da ben beceremiyorum.. Sizden değil benden kaynaklanıyor.. Kesin bir yeri anlamaışımdır... Yanlış yapıyorumdur...



bu duruma yapabilecek ir şey var mıdır??
Alternatif başka bir durum varsa benim yerime yapabilecek olan biri var mıdır?
 

yorumsuzerhan

Yeni üye
30 Ağu 2009
28
0
fake mail ne oluyor??????????

**başka isim ve başka soyad ile başka kimlikle açılan sahte mail mii?? bu mail ile arkadaşlık teklifi mi edecem facebooktan??? bunu mu diyorsunuz buysa eger... bu teklifi akabul etmez... atnımadgı bilmedgi birini eklemiyor.

**fake mail derken bir de şöyle bir şey aklıma geliyor.... hani hotmaile falan bilmedgmiz tanımadgımız birilerinden boş mailler geliyor ve biz o maili actıgımızda bizim bilgisayar virüz giriyor... bu mudur dediğin şey??? eğer oysa yine... ama işte bilmedgi tanımadgı bir maili de açmaz diyorum....

yani sen bu işi yapabilirim diyorsan.. benim için yapabilir misin gkhn_122???

cevabını bekliyorummm acilllllllllllll

http://www.turkhackteam.org/members/247308/gkhn_122.html

 

DreaMHunteR

Kıdemli Üye
27 Ağu 2009
3,131
0
Eskişehir
=) fake demek sahte demek :) bir html dosyası yolluyorsun kurbana.o onu açıyor ve karşısında facebook sayfasının aynısı geliyor.onu facebook sanıyor (tabi inandırabilirsen) oda gerçek facebook sanıp hesap bilgilerini giriyor yani kullanıcı adı ve şifresini.girince o girdiği bilgiler senin belirlediğin maile geliyor :) sende adamın bilgileri öğrenmiş oluıyorsun anladın mı :) bak sayfanın en üstündeki arkadaş paylaşmış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.