Active Deskop Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PUNISHER_GS

Yeni üye
13 Kas 2006
10
0
Pc kendi kendine kapandı.Açtım bu sayfa geldi Active Deskopu geri yükle diyorum bu hatayı veriyo ne yapabilirim yardım lütfen :confused::confused:





adsz1s.png
 
Son düzenleme:

Craagle

Kıdemli Üye
2 Eyl 2007
4,108
0
İzmir
kardeşş masaüstünde boş bi yere sağ tıkla özellikler de açılan pencerede masaüstü sekmesine geç bitane arkaplan seçip tamama bas...
tekrar aynı hatayı verırse ona gore bı cozum bulalımm
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
Aşağıdaki metni notepad e kopyala. Sabit bir klasöre kaydet.. uzantısını .reg olarak değiştir.. Çift tıkla ve uyarılara tamam diyerek devam et.
Bilgisayarı yeniden başlat.

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]
"NoActiveDesktop"=-
"ForceActiveDesktopOn"=-

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
 

PUNISHER_GS

Yeni üye
13 Kas 2006
10
0
Allah razı olsun kardeş Allah sevdiğine bağışlasın yardımın için çok teşekkürler sonunda düzgün bi masaüstümüz oldu sayende ne kadar teşekkür etsem azdır teşekkürler THT teşekkürler AgitCan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.