Adını-soyadını bildiğim birinin bilgilerine ulaşmak?

Valeria

Yeni üye
7 Ocak 2016
25
0
Adını-soyadını ve facebook hesabını bildiğim bir kişinin diğer tüm bilgilerine yaşadığı evin adresi, cep numarası, mail adresi vs. gibi nasıl ulaşırım?

11880'den öğrenmeye çalıştım. Herhangi bir kayıt yok.
 

Valeria

Yeni üye
7 Ocak 2016
25
0
Kötü niyetli biri olduğunu düşünüyorum hakkında bilgi edinmeye ihtiyacım var. Adını soyadını bide facebook adresini biliyorum ama her türlü küçük detayı öğrenmek istiyorum. Aslında facebook hesabını ele geçirebilecek biri çok iyi olurdu çünkü bahsettiğim şahıs vatan haininin teki ve sapıkça işler yürüttüğünü düşünüyorum. Facebook aracılığıyla da milleti tehdit ediyor fakat ben olayı kendim halledip gününü göstermek istiyorum, alacağı ceza ona zarar vermez. Allah rızası için biri yardım etsin şu olaya lütfen, önemli bir durum.
 

yurivasiliev

Yeni üye
10 Ara 2015
38
0
Facebookunu, mailini falan ele geçirebilirsin. İp adresini öğrenip lokasyonunu öğrenirsin büyük ihtimalle evden bağlanıyor olduğundan adresini de öğrenmiş olursun. Onun dışında öyle seceresini çıkarabileceğin bir durum yok sanırım MIT gibi bir kurumda veya Polis olman gerek çat diye bilgilerine ulaşman için.
 

FrOsTeR

Kıdemli Üye
5 Haz 2015
2,022
0
Keşke o kadar kolay olsa hayat :) Bende biliyorum Barack Obama :D Ama o kadar kolay değil birinin bilgilerini bulmak. Çalışanlar göğüslerinde isimlerinin yazdığı kartlarla dolaşıyor. Oradan oku çal bilgileri millete söylemekle tehdit et :D O kadar basit değil :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.