Çözüldü Admin paneline erişemiyorum \\ Yardım

MasTerVendetta

Katılımcı Üye
25 Nis 2016
472
0
Ankara
japon veya çince bir sitenin panel bilgilerini buldum fakat panele erişemiyorum ilk defa siteye index atıcaktım sevindim okadar :RpS_glare:

Hybrid ›

admin
admin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ShuJaira

Kıdemli Üye
26 Tem 2010
4,960
17
N-map
Brute Force çin sitelerini ve joomla 2xx sürümlerini admin admin olarak görmekte yani yanlış. Üstünde durmayınız. Olumlu sonuç alınmıyor

Özellikle ingilizce wordpres diğer dillerdeki sitelere erişim sağlayabilir ve joomla 1.5 sürümlerine giriş yapabilirsiniz.
iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.