Admin Pass[Site Hackleme]

AnonyCwGhostCoder

Yeni üye
6 Ocak 2013
29
0
Merhaba TurkHackTeam Üyeleri.Sizlerden Bir Konuda Yardım İstiyorum Şimdi Benim Elimde Bir Site Var Ve Ben Bu Siteyi Havijden Tarattım.Şimdi Ben Havijle Beraber Sql Bağlantısını Kurduk.Admin Paneline Kadar Geldik.Ama Havijden Admin Şifresini Bulamadık.Resimlerde Admin Paneli Resmini De Paylaştım.
Bu Havijden Tablesin İlk Bağlantı Görüntüsü :
1-
hvsp3.jpg

2-
hvsrb.jpg

3-
hvsrz.jpg

4-
hvssj.jpg

5-
hvssz.jpg

6-Burası User Bölümü Ama Admin Panelinde Şifreleri Denedik Olmadı.
hvsut.jpg

Buda Admin Panelinin Resmi :
hvsyu.jpg


Şimdi Çoğunuz Sitenin Linki Yok Ondan Önce Hack'Lerdim Linki Verseydi Diceksiniz.Lütfen Böyle Kurnazlıklar Peşinde Koşmayın.Bana
Yardım Edebilcek Varsa Söylesin Ona Her Türlü Bilgiyi Aktaracağım.Hazır İndex Bende Var Ayrıca Shell Dosyası Da Var Bende.Bana Tek Gereken Admin Paneli İçin Şifreyi Bulmanız.
Şimdiden Kolay Gelsin.:RpS_smile:


 

AnonyCwGhostCoder

Yeni üye
6 Ocak 2013
29
0
Tables Bölümünde Admin Şifresi Diye Bir şey Geçmiyor MD5 İle İlgili Karışık Bir Kod Yok.
Ama Admin Panelinden Giriliyor Nasıl Bir İş Bu Ayrıca Bir Site İçine İndex Atmayı Başardım : )


Catalina Island Conservancy

İndex'Te Şöyle bir sorun yaşadım logoyu değiştiremedim hazır index kullandım çünkü ilk hacklediğim siteydi : )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.