Adminler ve Visual Basic kullananlar, Lütfen bakın { Öneri }

Visual Basic Alt kategori olarak böyle bişe olsa nasıl olur ??

  • Çok iyi olur

    Oy: 36 90.0%
  • Gereksiz ve Kötü bir fikir

    Oy: 4 10.0%

  • Kullanılan toplam oy
    40

The Eagle

Katılımcı Üye
20 Ağu 2009
839
0
Adana
Hemen konuya geçiyorum , Birçok sitede visual basic bölümün de kaynak kodlar ( source ) konusu oluyo mesela orda herkez kaynak kodu paylaşıyo THT de aklıma daha değişik ve güzel bişe geldi Visual Basic kategorisine alt kategori olarak Kaynak Kodları , Projeleriniz , Source Kodları vs... gibi bir alt kategori açılsa güzel olmazmı ? ( Web & Server Güvenliği 'ndeki Güncel Açıklar gibi ) hem biraz karışıklıkda ortadan kalkmış olur ve daha düzenli bir kategori olur.

şimdiden teşekkürler eleştirilerinizi ve oylarınızı bekliyorum...
 

The Wolf

Katılımcı Üye
13 Eki 2008
722
2
Åtlantís
Güzel ama ilgilecenek kişiler yok şu anda Ar-Ge Time alımlar yapcaz çalışan olursa girer onlarda ilgilenebilir.
 

ByFaCiA27

Katılımcı Üye
5 Haz 2010
604
0
Bence de iyi olur ama yaptığımız programın emeği kalmaz.yani herkes sourceleri alır alır program yapar biz ise almadan yapmışızdır pek bi farkımız kalmaz ;)
ama gene de güzel fikir
 

alierke

Uzman üye
26 Eki 2009
1,227
0
Syst€m...
Bence de iyi olur ama yaptığımız programın emeği kalmaz.yani herkes sourceleri alır alır program yapar biz ise almadan yapmışızdır pek bi farkımız kalmaz ;)
ama gene de güzel fikir

katılıyorumm..
ama yinede benim pc dede arsiv de source ler war açılırsa ole bi alt forum açılırsa paylaşırım
gerçi açılmassada zamanı geldiğinde paylaşırım :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.