Adobe Dreamweaver tamamen ücretsiz kullanmak mümkün mü?

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
631
138
Adobe Dreamweaver tamamen ücretsiz kullanmak mümkün mü? yani süresiz ücretsiz kullanmanın bi yolu var mı? yoksa ücretsiz web tasarım ve programlama için alternatifler verebilir misiniz(adobe dreamweaver'a benze)?
şimdiden tşk :)
 
Son düzenleme:

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
141
26
YERLİ TEKSAS
Merhabalar, ben dreamweaver kullanmıyorum gereksiz yer olarak düşünüyorum ve bazen donmalar oluyor güçsüz bir bilgisayarda bunun olmasını kimse istemez. Benim kullandığımın dream gibi web yüzü yok sadece kodlar var tarayıcıdan giriş yapıyorum ve ordan görüyorum. Gece çalışmak için de uygun bir arayüzü var arka planı siyah olarak ayarlayabiliyorsunuz benim için kullanışlı. Brackets uygulaması işinizi görür hem de crack yapmanıza gerek yok.

Bir de bir çok kişilerin kullandığı ve sevdiği uygulama var genel olarak kullananlar çok memnun ona da bakmanıza tavsiye ederim. Notepad
Her ikiside ücretsiz crack yapmaya gerek yok dediğim gibi kullanışlı rahat yer kaplamayan pc’yi yormayan uygulamalardır memnuniyetle kullanabilirsiniz.
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,088
1,608
-Türkistan-
Merhaba değerli üye,
Adobe Dreamweaver işinizi görecektir. Tanımına bakacak olursak,

Adobe Dreamweaver, Macromedia şirketi tarafından geliştirilen ve Adobe'nin Macromedia'yı satın almasından sonra Adobe Dreamweaver adını alan yazılım, bir web sitesi geliştirme ve tasarlama aracıdır. Özellikle kodları renklendirmesi ile kullanıcıya, kendini geliştirmesi açısından hayli yardımcı olmaktadır.

Aşağıdaki linkten indirip ücretsiz şekilde indirip kullanabilirsiniz.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.