adres sorgulama

Ra's al Ghul

Yaşayan Forum Efsanesi
1 Mar 2007
7,966
2
glenn moors
böyle bşey yoktur bence..ptt de fln bulunur böyle şeyler..ama bi program bölümüne bak,belki istediğine yakın şeyler bulursun..
 

enamorado

Yeni üye
3 Haz 2009
24
0
ya tamamen saka olmalı bu ama bi git ptt ye sor bu kadar basit yaniiii ne urasacan pROYLA FALAN
 

deliomarr

Yeni üye
14 May 2009
3
0
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.. paylaşımınız için sağolun. Ancak Adres sorgu adıyla var olan programı ben gördüm 17.8 gb ve hatırı sayılır bir paraya da satıyorlar. muhtemelen seçmen kayıtlarından almışlar
 

mujdat23

Yeni üye
16 Ağu 2009
9
0
:)))) arkdaslar göbek adını girdiğimizde adresi telefon numarası nı gösteren program yokmu :)))))))))))
 

bypoker

Üye
30 Tem 2009
235
0
belkide kb değerindeki program nasıl oluyor da 15 GB üzerinde oluyor ben anlamadım... adamın tüm sülalesini yazsa yine GB tutmaz yaa:D yok bence adamın DNA sını da inceliyo bu program :D
 

__shadow__

Yeni üye
3 Şub 2009
19
0
Öyle bi program yok ama
Office dosyasına kaydedilmiş şekilde devlet kurumlarında olabiliyor.Onuda forumlarda bulamazsın.
 

dogan_s_s_s

Yeni üye
6 Kas 2009
4
0
slawyer gerçekten böyle bir progeam olduğunu bende duydum, gerçekten bana çok gerekli bu programı bana maille göndermen mümkün mü?
 

korku978

Yeni üye
15 Mar 2007
8
0
arkadaşlar bırbırımızı kıracak tavırlar almayalım lutfen :) THT hepimiz bir aileyiz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.