advanced systemcare bilgisayara zarar mı veriyor

erdoraf

Katılımcı Üye
13 Şub 2011
403
3
Arkadaşlar bilgisayarımı kapattım ve birdaha açamadım mavi ekran veriyordu bilgisayarcıya ***ürdüm kısa devre olabilecegini söylediler format felan atmışlar eve getirdim advanced systemcare yükledim tarattım ve bilgisayar açılmadı aynı mavi ekran hatası geldi sistem geri yükleme yaptım düzeldi sizce advanced systemcare bilgisayarımı bozuyor ?

j4qnyq-jpg.99515



not: Sorun çözüldü arkadaşlar çıkardıkları yeni sürümü kullanan kullanıcıların bilgisayarları çökmüş
 
Son düzenleme:

RedHour

Kıdemli Üye
22 Eki 2012
4,097
2
Sivas
Sistemin normal ayarlarını değiştiriyor fakat ben yıllardır kullanıyorum bir hatasını görmedim :)
ayrıca bu tarz markalar programı çıkarmadan önce 100'lerce bilgisayarda denerler.
 

specialseko

Yeni üye
7 Ağu 2015
25
0
ADANA
bu programı sürekli kullanırım elbetteki hataları var ama çoğu kullanıcı hatasından dolayı oluyor sana tavsiyem format attıktan sonra bu programın pro sürümüyle tarat gerekli ayarları program yapsın daha sonra kaldır bilgisayarından sıkıntı çıktığında veya pc yavaşşlladığında kullan
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.