Akıllı Maske

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Akıllı Maske

Merhaba herkese, yakın zamanda oyun şirketi Razer bir maske üretti. Ancak bu maske diğer maskelerden biraz farklı. Bu maskenin üstünde bir mikrofon ayrıca birde vantilatör var.

Oyun şirketi Razer bu maskenin boğuk konuşmayı önlemek için tasarlandığını ifade ediyor. İlk prototipin CES'te çıktığı bu maske, üstündeki mikrofonlar sayesinde sesi yükselttiği iddia ediliyor.

mask1_16_9_1610519403.jpg


Özelliklerinden bir diğeri ise bu maskenin aktif ventilasyon da içermesi. Maske, soğuk ve dışarıdaki havayı çekerken sıcak ve kirli havayı dışarı veriyor. Ayrıca şirket bu maskenin bir N95 cerrahi maske olarak sınıflandırıldığını söylüyor. Şeffaf bir tasarımı olan bu akıllı maske, düşük ışık moduna sahip olduğu iddia ediliyor. Şirket bu özelliği bütün aydınlatma koşullarında kendinizi ifade etmek olarak açıklıyor.

J4cAKs.jpg


Oyun şirketi Razer bu maskenin her yönünden oldukça rahat olduğunu söylüyor. Maskenin patendindeki "ses dalgası" özelliği ise bu maskenin teknolojik olarak en gelişmiş yönü oluyor.
Bu maskenin ticaret hayatı daha başlamamıştır ancak bazı kaynaklara göre şirket, bu maskelerin testlerinin devam ettiğini söylüyor.

Ajans Ekibi
 
Son düzenleme:

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Moderatör tarafında düzenlendi:

Stread

Üye
14 Ocak 2021
61
0
Eline Emeğine Sağlık Alan arkadaşlara şimdiden söyliyeyim corona biterse atmayın yeni virüse driver update i yapabilirler. :gülenyüz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.