Aklı fikri yerinde arkadaşlar bir bakabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberdv3

Üye
20 Eki 2012
245
0
./root
Öncelikle konunun forumla bir alakası yok, bu sorunumu buraya yazmamın tek nedeni burda akıllı insanlardan fikir almaktır.

Merhaba arkadaşlar, Bugün biraz salaklığım , biraz unutganlık yüzünden bir sorun ile karşı karşıyayım, Yaklaşık 2 yıl önce okuldan arkadaşım cüzdanını kaybetmişti ve ben 2-3 hafta sonra onun öğrenci kimliğini (Okulun verdiği; İsim , Soy-isim , Sınıf , Öğrenci No) buldum ve verme düşüncesiyle cüzdanıma koydum, o günden itibaren 2 gün yanılmıyorsam okula gitmedim ve aklımdan tamamen çıktı, çok çüzdan kullanmadığım için de cüzdanım da kalmış (2 yıl boyunca). Bugün yani olaydan 2 yıl sonra cüzdanımı kaybettim ve bir vatandaşımız polise ulaştırmış, ee doğal olarak öğrenci kimliği de cüzdanın içinden çıkmış kızın ailesi aranmış beni de aradılar tabi burda biraz tanınmam sayesinde dükkandan elemanı karakola yolladık cüzdanı aldı geldi yarın çağrılabilirim, yarın kızın ailesi karakola gidecek. Benim korkum kızın cüzdanı kaybolmuştu o zamanlar bunun benim üstüme kalması, yardımcı olabilecek fikir sunabilecek arkadaş var ise cidden sıkıntıdayım şu an:)

Şimdiden teşekkürler...
 

akabedesing

Katılımcı Üye
17 Eyl 2012
848
0
İstanbul
Kardeşim Sıkıntı Gercekten Büyük Bide Kız Yani Kızın Gözünde Hırsız Olarakda Olabilirsin Sen En İyisi Al Onu Anlat Herşeyi Unuttum Felan De İşte Ama Kendini Savun
 

cyberdv3

Üye
20 Eki 2012
245
0
./root
Kardeşim Sıkıntı Gercekten Büyük Bide Kız Yani Kızın Gözünde Hırsız Olarakda Olabilirsin Sen En İyisi Al Onu Anlat Herşeyi Unuttum Felan De İşte Ama Kendini Savun

Kız çok umrumda olan bir kız değil öncelikle bunu belirteyim, Bir insanın gözünde böyle bir yere düşmek elbette kötü benim merakım işin hukuki kısmı.

Bir ifade hazırlamak istiyorum , bununla ilgili fikir istiyorum olayı kısaca anlattım merak ettiğiniz detaylar var ise yazabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
26 Eki 2012
219
0
Herşeyi Anlatıcaksın, Yani Önceden Bu kızla ilişkim Vardı, Cüzdanını bana vermişti Düşürürüm Diye bende Almıştım Fakat Vermeyi unututm kızda Almayı Unuttu. O Günden Bugune kadar, Baya Bi Cüzdan Değiştirdim Saten Vs vs Diye Yola Çıkarsan Birşey Olmaz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.