Aklımdan Bi Türlü Çıkmayan Film

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Selamın Aleykum Kolay Gelsin
Benim Bi Sorunum Var Bi Film Seyrettim Ve O Filmi Çok Seviyoum Hatta Kendimi Kaptırdım Nedense Artık Çizgi Filmlerini İzlemeye Başladım Bu Filmi Bir Türlü Aklımdan Çıkaramıyom Hep Televizyonda Çıkmasını İstiyorum Sanki O Film Olmasa Ben Yaşamıyorum Gibi Sizce Ben Bunu Nasıl Unuturum Yada Atlatırım Lütfen Yardım Edin :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

xMaMii

Katılımcı Üye
16 Eki 2014
632
0
^^
Konu başlığın konu ile alakalı olması gerek. Ve kardeşim bu komik ve utanılcak bir şey değil odak meselesi zevk meselesi seni daha çok merak ettirecek ve daha ilgini çekecek baka bir işe başka bir filme yoğunlaşırsan unutabilirsin :) :)
 

SorgulayanAdamMustafa

Katılımcı Üye
10 Şub 2015
625
0
Kardeşim sorunun bence hayatının amacını bilmemen eğer hayatının amacını düşünüp bu amaca ulaşmayı hedeflersen ortada sorun falan kalmıcaktır. Ha belirteyim hayatının amacı dünyevi şeyler değildir.
 

Sword-King

Katılımcı Üye
23 Tem 2014
739
0
Kardeşim sorunun bence hayatının amacını bilmemen eğer hayatının amacını düşünüp bu amaca ulaşmayı hedeflersen ortada sorun falan kalmıcaktır. Ha belirteyim hayatının amacı dünyevi şeyler değildir.
Bencede çok haklı beyler. Ve kendi bir önerim olarak ise Baska şeylere odaklan man sporbspor gibi sporcuysan sporuna odaklan veya en basitinden futbol oyna kardeşim.Arkadaslarinla gez dolas kafani dagit Insallan Atlatirsin.. :)
 

darkmojo

Yeni üye
18 Tem 2014
28
0
başlığı okurken öyle bir heyacanla girdim ki anlatamam :) neyse sen bence arkadaşların dediği gibi başka şeylere odaklan hem bahsettiğin çok kotu birşey değil mesela ben dextera başladım 96 bolum 9 günde bitirdim yani seninki de normal :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.