Almak İstediğim Facebook Hesabıı??

THE K1NG

Üye
5 Nis 2012
76
0
Antalya
s.a arkadaşlar benim almak ( çalmak ) istediğim birisinin face si var ama nasıl çalarım bi yöntem söyleyin fake site yapsam olmaz yani sürekli mobilden giriyor pc den çok nadir giriyor pc den girdiğindende fake yollasam büyük ihtimal girmez yani hiç girmez. keyloger trojen vs yollasam yollayamam. yani yine mobilden giriyor pc den girse bile bi dosya yollasam kabl etmez. hiç bişey indirmez. Güvenlik sorusunu buldum 24 saat bekleyin dedi 24 saat geçmeden facesine girmiş deiştrimiş şifresini. elimde tek msn adresi var bide eski msn adresi var gizli yanıtını tahmin etmeye çalışıyorum her girdiğimde çok sık yanlış girdiniz diye mesaj geliyor güvenlik sorusuda iptal? Nasıl alabilirim bu faceyi bi yol gösterin çok önemli benim için.
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
ilk olrak konu yanlıs konuyu tht yardım merkezine açman gerek.Birde aynı msnden bi daha alıp ordan şifremi unuttum diyosun sonra hotmaile şifremi gönder diyip ordan şifreyi değiştirebilrsin.Aynı msnden bi daha alırmı dme bazılarında alıyo.
 

fbdfsf

Katılımcı Üye
6 Tem 2013
662
0
İstanbul
Generelimin açıklamak istediği adamın e-mailini biliyorsan ve adamın e mailine uzun süredir giriş yapılmıyorsa o e mailin aynısından açabilirsin kardeşim bu şekilde alabilirsin dediğin gibi sürekli mobil olarak giriyorsa açma şansın baya yüksektir.
 

rayso1996

Katılımcı Üye
14 Ağu 2011
548
0
istanbul
adam guvenlık sorusu denedım dıyo sız kalkmıs aynısından ac dıyosunuz msn adresı kapanmıs olsa guvenlık sorusunu nasıl gırsın kardesım sen sosyal muhendıslıkle calmaya calısıcaksın trojan telefona sokamazsın msn adresıne gırmemesını beklıyıceksın 2 3 ay yada sosyal muhendıslıkle ben sana bı yol soylıyım mesela sen onun telefonuna kod gonder o kodu bır sekılde almaya calıs ben o sekılde almıstım bı kızın msn adresını kolay gelsın sana
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.