Alpim Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpim

Üye
27 Haz 2013
68
0
İstanbul
Alpim Değilde Aslında Alpi Diye Nick Oluştaracaktım . Ancak THT Kabul Etmedi . Başkası Kullanıyormuş . Bende Bu Nicki Kullanmak Zorunda Kaldım .

Adı : Alpaslan
Soyadı : Gökçe
Hobi : Site Açıkları Bulmak , Program Yapmak , Saldırı Yapmak , Oyun Hesapları Filan Hacklemek , Bilgisayarla Uğraşmak
Fobi : Bir Şey Yapamamak . Yavaş Bir Bilgisayarda Program Yapmak , Yavas Bir Bilgisayarda Açık Bulmak :(
Diğer : Arkadaslar Ben Undead Confederation Grubu Counter & Ceo ( Kurucusu ve Patronuyum ) Grubumuz Şuan 15 - 20 Kişi Amacımız Programlar Yapmak . Site Açıkları Bulmak . Bende Bu İşi Yapacağım İçin Bu Forumu Seçtim . Eskiden de Bu Forumdaydım . Ama Ban Yedim . Ve Bıraktım . :(

İnşallah Bu Defa Bırakmam . İyi Forumlar ;)
 

K!RP!

Katılımcı Üye
9 Ocak 2013
483
0
Ev ve dünya
Abi gözlüklü bişeyim mavi yazıyı okuyunca 3boyutlu gibi gözüküyor aramıza hoş geldin iyi forumlar dilerim alparslan kardeşim bende :D
 

tolizuga

Katılımcı Üye
22 Nis 2013
754
0
hoşgeldin iyi forumlar yanlız adını soyadını vererek ben burdayım gelin beni alın demissin eger bir hacer olacaksan kimliğini gizle derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.