Android Cihazı Hackleyin #UnequaL 30.06.2016 Yeni Sürüm

segert

Yeni üye
17 Eyl 2012
23
0
kardeşim eline saglık bilgilendirdigin için paylaştıgın için fakat kalıcı olarak yapim dedim duckdns deki ip yazınca komut veremiyo telefonlara baglandıgı gösteriyo birşey yapamıyosuyn an-error-occurred-while-processing hatası alıyosun
 

LunáticHéRé

Uzman üye
12 Ağu 2009
1,131
0
Mí? PéHh
dostum bana yardımcı olabilir misin apk kaydetmede sıkıntı yaşıyorum program apk yı kaydettiğini söylüyor ama kaydetmiyor pc ye. Ve ben kendi ağıma girenlerle uğraşacağım duck dns ile ip sabitledim port açtım açtığım portu girmem gerekiyor mu apk dosyası oluştururken ?
 

CryToHack

Üye
31 Ara 2015
76
0
İstanbul
Denendi

Programı kendi telefonumda denedim telefonum rootlu g3 herşeyi doğru yaptım telefon da düştü ekrana yanlız fonksiyonlar çalışmıyor error alıyorum birtek message toaster çalışıyor hatanın nedeni nedir bir yerde yanlışlık yapmış olabilir miyim ?
 

12karizmay

Katılımcı Üye
24 Eyl 2012
259
0
Elinize Emeğinize Yüreğinize Sağlık daha güzel projeler bekliyoruz takipteyizz üstadım :))
 

uqurcan1999

Yeni üye
30 Ağu 2015
43
0
NEREYE
Ustam Bildiğim Kadarıyla Sadece Kendi ağında olanlar için oluyor bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim :)
-- Eline koluna Sağlık :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.