Android cihazlar için çevrim içi çevrim dışı keylogger

Pengi

Yeni üye
28 Ağu 2019
23
1
Selamlar arkadaşlar bu konuyla ilgili araştırma yapanlarında bildiği üzere android rat tarzı programlar tuş vuruşu kaydedici ( keylogger ) işlevini görmekte. Fakat ben kendim cihaz internete bağlı olsun ya da olmasın sürekli kayıt yapacak bir keylogger yazmak istiyorum. Bunu da androidde bizim belirlediğimiz bir klasör açıp kayıt altına alacak. konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır ?

EDİT :

msfvenom gibi farklı yöntemler ile oluşturduğum uygulamalar cihazda aktif olarak tehdit gözüküyor. ben bir trojen yerine oraya cihaza bir dosya bırakmak istiyorum cihazın ömrü boyunca tuş vuruşunu offline olarak kayıt altına alsın. Gerektiğinde ben rat ile o dosyayı çekebilirm fakat bu keylogger rat gibi algı yaratmasın anlatabildim mi ? :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
325
Cevap: Android cihazlar için çevrim içi çevrim dışı kayıt yapacak keylogger script

Sürekli kayıt alan bi program android için çok zor mantıklı düşünürsek telefon hafızası yavaş yavaş dolacağı için gözle görülür bir durum meydana gelecek, ve bu sayede erişim sağladığınız cihazin sahibi bu durumu fark edecektir.
 

Pengi

Yeni üye
28 Ağu 2019
23
1
Cevap: Android cihazlar için çevrim içi çevrim dışı kayıt yapacak keylogger script

Üstadım öncelikle teşekkür ederim. Mevcut bir uygulama benim için bir örnek oldu i. Şimdi bu uygulamayı tam çalışır ve gizli olanını oluşturmak için ne yapabilirim ona bakacağım i. Çünkü uygulama şifreleri vb. Durumları kaydetmiyormuş
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.