Android KitKat linux

alfonso95

Yeni üye
12 Ara 2015
28
2
İstanbul
Herkese selamlar
GM discovery 4.4.2 kit kat a linux kurabilir miyiz bilginiz var mı internette araştırdım fakat pek kaynak bulamadım kurulup kurulmadığı hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
 

Reis4208

Üye
14 Mar 2017
155
0
Dünya
Bu konu yıllardır var. Yaklaşık 2 yıl önce GM Discovery Air cihazına Windows kurmaya çalışıyordum ancak başaramadım ya ben yapamadım yada romda bir sıkıntı vardı. Sizin meseleniz biraz daha büyük linux kurmak istiyorsunuz bu konu hakkında Türkçe olarak pek bir kaynak bulabileceğinizi zannetmiyorum isterseniz yabancı dilde araştırma yapın böylece istediğinize daha çabuk ulaşabilirsiniz. :)
 

Ludas

Üye
1 Ocak 2019
238
0
24
Ludas.py
Başlığınızı

---------------------------------------------------------------------------------------


Android 4.4.2 Kitkat'a nasıl Linux işletim sistemini kurabilirim?



---------------------------------------------------------------------------------------

olarak değiştirirseniz daha hızlı sonuca olaşacağınızı düşünüyorum. İyi günler.
 

alfonso95

Yeni üye
12 Ara 2015
28
2
İstanbul
Nasıl değiştiriyoruz :D cevaplar geldi zaten de farklı yöntemler de vardır belki başka kurmak isteyenler vs

Black dioa eski telefonu yakmıştım :D buda eski zaten ondan öyle yapayım dedim de
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.