Android telefondan Casus Yazılım Nasıl Silinir?

Kenan34

Yeni üye
7 Haz 2022
23
1
Casus yazılımın illaki kurulu olduğu bir bölüm vardır.

Ufak bir manuel/oto tarama ile bulup temizleyebilirsin
Hocam tum antivurus uygulamarini denedim cihaz depolama uygularini denedim cihazda bisey gorunmuyor

Nasıl anladın ? ikinci sıfırladıktan sonra gider.
Yok hocam gitmiyor cihaz sifirladiktan sonra sanirim kurulum asamasinda yeniden yukleniyor cihaza

Bir nevi port yonlendirilmesi yapılmis sanki
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,405
888
Millî İstihbarat Teşkilatı
Kaspersky Security Cloud'un içinde telefonu tümüyle saran virüslere kötü yazılımlara karşı temizleyen bir özellik var deneme sürümüyle alabilirsin. O özellik bilgisayarda da olabilir tam olarak bilmiyorum ama Kaspersky indirip taratabilirsin deneme sürümüyle.
 

The VODKA

Uzman üye
8 Haz 2022
1,332
920
Sana önereceğim bir uygulama var!
ADI: MALVERABYTS
Çok iyi bir uygulamdır. Diğer virüs programlarının tespit edemedikleri "BİRÇOK" virüsü tespit eder ve temizler. Ben kullanıyorum ve gayet başarılı bir uygulama. Ayrıca indirmesi bedava. Premium üyelikleri var fakat bu virüs taraması yapmasına engel olmaz. Ücretsizde kullanabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.