Android Telefonlarda Hafıza Dolu Hatası

bm5

Yeni üye
11 Ağu 2018
2
0
Antalya
Telefonumda (Lenovo p1ma40) fotoğraf çekmek için kamerayı açınca lütfen sd kart takın diyor.
Dosya Yöneticisinden telefonun içindeki klasörlere bakmaya çalısınca 1 tane bile klasör yok gözüküyor.
Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayınca telefonun hafıza full dolu gözüküyor ama içinde bir tane bile klasör vb. bişey yok gözüküyor.

Ne yapmam gerekiyor?
 

mavibulut02

Yeni üye
26 Haz 2019
19
7
benim de telefonum da bir zamanlar samsung ace modeliydi. bende de aynı şeyi diyordu. hafıza kartı takman gerekiyor. öbür türlü açılmıyor gerçekten müzik bile dinleyemiyordum aslında senin telefonun ace'dan iyi o kadar eski de değil 16 gb diyor hafızasına da niye böyle yapıyormuş anlamadım.

yazmamışım ama hafıza kartı (sd kart) takınca sorun çözülüyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Thanders

Üye
8 Ocak 2017
230
0
Gizli dosyaları gösltermeyi dene, thumbnails adlı klasörü silmeyi dene.
Eğer ES-Dosya-Yöneticisi kullanıyorsan Çöp kutusunun açık olup olmadığını kontrol et. açıksa içindekileri sil. Eğer istersen, içindeki dosyarları sildikten sonra çöp kutusunu kapatabilirsin.
Cihazdaki her uygulamaların önbelleklerini kontrol et. Mesela Spotify -Benim gibi çok sık kullanıyorsan- kimi zaman 2 GB çıktığı oluyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.